SQUISHMALLOWS

SQUISHMALLOWS olyan aranyos plüssök, amelyek egészen Amerikából utaztak hozzánk. Puhábbak, mint a mályvacukor, és egy szempillantás alatt beléjük szeret. Társa lesz a kanapén, használhatja párnaként, alvótársként vagy az utazótársként. Minden SQUISHMALLOWS egyedi névvel és eredeti történettel rendelkezik. Egy nagy és aranyos családról van szó, amelyből mindenki kiválaszthatja a számára megfelelő tagot, esetleg egy egész kollekciót is összegyűjthet!

Beamies olyan aranyos és mókás plüss állatkák, amelyek világítanak a sötétben, így tökéletesek az éjszakai babusgatáshoz. Minden egyes Beamie saját személyiséggel és egyedi névvel rendelkezik! Ismerje meg az összeset és válassza ki azt a plüssöt, amelyek a leginkább megfelel az Ön személyiségének! Megnyerték a 2021-es MadeForMums Toys Awards díjat a THE BEST SOFT TOY kategóriában.
   
 
Ár Ft Ft
Szűrők megjelenítése
Oldal 1 z 10Következő
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX