Iskolatáskák és hátizsákok elsősöknek

Az első osztályosok iskolai táskáinak vagy hátizsákjainak számos kritériumnak kell megfelelniük. Nemcsak a megfelelő méret, az optimális súly vagy az anatómiailag formázott hát, hanem számos további funkciót is érdemes kiválasztani, hogy az adott első osztályos gyereknek megfeleljen. Ez az egyetlen módja annak, hogy gyermeke megtartsa a helyes testtartást, vagy mindig gyorsan megtalálja az iskolaszereket a napi tanórákon. Hasznos tanáccsal készültünk számára a megfelelő iskola táska választáshoz, figyelembe véve az alkat típusát, a gyermek adottságait vagy az árigényt. Ha ismeri igényeit, szűrők alkalmazásával könnyen kaphat ajánlatot.


 
Ár Ft Ft
Szűrők megjelenítése
Oldal 1 z 29Következő
Átláthatóság
Az elsősöknek javasolt iskolatáskáink egyrekeszesek. Ez állítható válaszfalakkal igény szerint további részekre osztható - például úgy, hogy a legnehezebb tanszerek a gyermek hátához legközelebb kerüljenek.
Elsős hátizsákok két vagy három rekesszel rendelkeznek.

Üzletünkben a különböző méretű és kivitelű táskák között kedvére válogathat – biztosan talál gyermekének megfelelőt. Egyes hátizsákokat komplett szettben kínálunk tolltartóval, füzettartókkal és más szükséges kiegészítőkkel együtt, a többi táskához pedig külön ajánljuk ezeket hasonló dizájnnal.
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

27.06.

Helyes ceruzafogás?

Ahhoz, hogy az írás a gyermek és a szülők számára az első pillanatoktól kezdve örömet és ne frusztrációt okozzon, fontos, hogy a kezdetektől fogva helyesen fejlesszük. Fontos a megfelelő fogás!

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

MenuX

InformaceX