Ulitaa hátizsákok

Az új Ulitaa márka az egyetlen olyan márka, amelyet teljes egészében Csehországban gyártanak. Ez egy cseh termék a kezdeti ötlettől, a fejlesztésen, a kivitelezésen át a végső varrásig. Magától értetődő, hogy olyan anyagokat használunk, amelyek a biztonság szempontjából megfelelnek az EU szabványoknak, és a termelés ökológiai dimenzióját és a fenntarthatóságot hangsúlyozzák.

Az Ulitaa iskolai hátizsákoknál különösen fontos az ergonómia, amely fejlesztésük egyik fő pillére volt. Az Ulitaa iskolai hátizsákok első sora az általános iskolatáska az 3. - 4. osztály tanulói számára készült (134 - 152 cm magas gyerekeknek). A szándék az volt, hogy olyan iskolai hátizsákot hozzunk létre, amely a legtöbb gyerekhez megfelelően illeszkedik hátpárnájával, formájával és vállpántjaival.
 
Ár Ft Ft
Szűrők megjelenítése
Oldal 1 z 2Következő
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX