Gyermek pénztárcák

A gyerekeknek már fiatal koruktól fogva meg kellene tanulniuk bánni a pénzzel. Kisgyerekeknek, valamint tiniknek szánt olyan pénztárcákat talál kínálatunkban, amelyek segítségükre lesznek ebben. A legtöbb pszichológus egyetért abban, hogy a gyermeknek akkor kell először pénzt kapnia, amikor megtanulja az alapvető számokat, ami általában hat-hét éves kora körül jön el. Ennek köszönhetően jobban értékeli a pénzt, és jobban megérti annak értékét.
Ár Ft Ft
Szűrők megjelenítése
Oldal 1 z 8Következő
Ahhoz, hogy gyermeke megtakarítása biztonságban legyen, szerezzen be neki egy elegáns és zárható gyerek perselyt vagy pénztárcát. Az ebéd megvásárlásához szükséges pénz vagy kártya mindig a gyermek keze ügyében lehet, erre a célra nyakba akasztó pénztárcát szerezhet be gyermekének. Tépőzáras és cipzáras változatok közül választhat, amelyek vonzó motívumokkal díszítettek (army stílus, dinoszauruszok, egyszarvú, esetleg olyan licenc motívumok, mint a Jégvarázs vagy a Star Wars). Elegendő kiválasztani a megfelelő modellt a kínálatunkból.
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

01.08.

Stil - az első osztályosoknak szánt aktatáskáktól a diákhátizsákokig

Bemutatjuk a nagyon népszerű, és jól illeszkedő STIL iskolai aktatáskákat. A továbbiakban áttekinthetően láthatod a hátizsákokat az 1. osztályosoktól a középiskolásokig - modellek és formatervek a 2023-as évre.

MenuX

InformaceX