Segítségre van szüksége?

Kérdése van? Írja meg nekünk!

Vagy hívjon bennünket a +420 777 555 226 telefonszámon.

Gyermek pénztárcák

A gyerekeknek már fiatal koruktól fogva meg kellene tanulniuk bánni a pénzzel. Kisgyerekeknek, valamint tiniknek szánt olyan pénztárcákat talál kínálatunkban, amelyek segítségükre lesznek ebben. A legtöbb pszichológus egyetért abban, hogy a gyermeknek akkor kell először pénzt kapnia, amikor megtanulja az alapvető számokat, ami általában hat-hét éves kora körül jön el. Ennek köszönhetően jobban értékeli a pénzt, és jobban megérti annak értékét.
Ár Ft Ft
Szűrők megjelenítése
Stránka 1 z 5Következő
Ahhoz, hogy gyermeke megtakarítása biztonságban legyen, szerezzen be neki egy elegáns és zárható gyerek perselyt vagy pénztárcát. Az ebéd megvásárlásához szükséges pénz vagy kártya mindig a gyermek keze ügyében lehet, erre a célra nyakba akasztó pénztárcát szerezhet be gyermekének. Tépőzáras és cipzáras változatok közül választhat, amelyek vonzó motívumokkal díszítettek (army stílus, dinoszauruszok, egyszarvú, esetleg olyan licenc motívumok, mint a Jégvarázs vagy a Star Wars). Elegendő kiválasztani a megfelelő modellt a kínálatunkból.
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

22.03.

Herlitz iskolatáskák és hátizsákok 2022

Kiválóan illeszkedő ergonomikus táskák új formatervezésben a 2022-es évre.

17.03.

coocazoo 2022 MATE, JOKER és PORTER

Diák hátizsákok körülbelül 4., 5. osztályos kortól, amelyek tökéletes, állítható hátrendszerrel ellátottak. Megfelelő választás, ha a legjobb ergonomikus hátizsákot szeretné gyermekének!

06.09.

Bagmaster 2021 – új diák hátizsákok felső tagozatosoknak és középiskolásoknak

A 3 éves garanciát kínáló hagyományos cseh márka praktikus modelleket, minőséget és megfizethető árat kínál diákoknak.

MenuX

InformaceX