Segítségre van szüksége?

Kérdése van? Írja meg nekünk!

Vagy hívjon bennünket a +420 777 555 226 telefonszámon.

Gyermek pénztárcák

A gyerekeknek már fiatal koruktól fogva meg kellene tanulniuk bánni a pénzzel. Kisgyerekeknek, valamint tiniknek szánt olyan pénztárcákat talál kínálatunkban, amelyek segítségükre lesznek ebben. A legtöbb pszichológus egyetért abban, hogy a gyermeknek akkor kell először pénzt kapnia, amikor megtanulja az alapvető számokat, ami általában hat-hét éves kora körül jön el. Ennek köszönhetően jobban értékeli a pénzt, és jobban megérti annak értékét.
Ár Ft Ft
Szűrők megjelenítése
Oldal 1 z 6Következő
Ahhoz, hogy gyermeke megtakarítása biztonságban legyen, szerezzen be neki egy elegáns és zárható gyerek perselyt vagy pénztárcát. Az ebéd megvásárlásához szükséges pénz vagy kártya mindig a gyermek keze ügyében lehet, erre a célra nyakba akasztó pénztárcát szerezhet be gyermekének. Tépőzáras és cipzáras változatok közül választhat, amelyek vonzó motívumokkal díszítettek (army stílus, dinoszauruszok, egyszarvú, esetleg olyan licenc motívumok, mint a Jégvarázs vagy a Star Wars). Elegendő kiválasztani a megfelelő modellt a kínálatunkból.
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

30.08.

Iskolai felszerelések - kütyük és érdekességek

Tudtad, hogy van eltüntethető filctollal ellátott highlighter, hogy van újszerű kivitelű, cserélhető újratöltővel ellátott radír toll? És még sok más.

07.06.

Mikor válasszunk táskát egy első osztályosnak ?

Az ideális időpont az iskolai aktatáska vagy hátizsák kiválasztására júniusban vagy júliusban van.

31.05.

Oxybag iskolatáskák – új kollekció 2022

Az idei modellek új, továbbfejlesztett kialakításával nyűgöznek le, amely jobban illeszkedik a hátoldalra. Vannak népszerű Frozen vagy Minecraft licenctémák is!

MenuX

InformaceX