Gyermek pénztárcák

A gyerekeknek már fiatal koruktól fogva meg kellene tanulniuk bánni a pénzzel. Kisgyerekeknek, valamint tiniknek szánt olyan pénztárcákat talál kínálatunkban, amelyek segítségükre lesznek ebben. A legtöbb pszichológus egyetért abban, hogy a gyermeknek akkor kell először pénzt kapnia, amikor megtanulja az alapvető számokat, ami általában hat-hét éves kora körül jön el. Ennek köszönhetően jobban értékeli a pénzt, és jobban megérti annak értékét.
Ár Ft Ft
Szűrők megjelenítése
Oldal 1 z 11Következő
Ahhoz, hogy gyermeke megtakarítása biztonságban legyen, szerezzen be neki egy elegáns és zárható gyerek perselyt vagy pénztárcát. Az ebéd megvásárlásához szükséges pénz vagy kártya mindig a gyermek keze ügyében lehet, erre a célra nyakba akasztó pénztárcát szerezhet be gyermekének. Tépőzáras és cipzáras változatok közül választhat, amelyek vonzó motívumokkal díszítettek (army stílus, dinoszauruszok, egyszarvú, esetleg olyan licenc motívumok, mint a Jégvarázs vagy a Star Wars). Elegendő kiválasztani a megfelelő modellt a kínálatunkból.
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

27.06.

Helyes ceruzafogás?

Ahhoz, hogy az írás a gyermek és a szülők számára az első pillanatoktól kezdve örömet és ne frusztrációt okozzon, fontos, hogy a kezdetektől fogva helyesen fejlesszük. Fontos a megfelelő fogás!

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

MenuX

InformaceX