Zsákok

Vásároljon iskolás gyermekeinek tornazsákot vagy sportzsákot. A tornazsák megkönnyíti az olyan dolgaik tárolását, amelyeket magukkal kell hordaniuk az iskolába, sőt, emellett a felelősségre és a rendre is tanítja a gyermekeket. Hát nem ideális kombináció?
Tornazsákjaink váltócipőre és sportszerekre is alkalmasak - például a tornaruha is tárolható bennük. A gyermekek mindent kényelmesen belepakolhatnak és a felső összehúzó zsinórral egyszerűen behúzhatják azt.
A padra akasztható tárolók az alsó tagozatosok számára lehetnek leginkább hasznosak - minden szükséges tárgyat egyszerűen belepakolhatnak és mindig minden kezük ügyében lesz.
Kínálatunkban gyermek pénztárcákat, valamint számos, szabadidőre használható, fiúknak és lányoknak alkalmas hátizsákot is talál.

Ár Ft Ft
Szűrők megjelenítése
Oldal 1 z 20Következő
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX