Táskák és pénztárcák

A táskák praktikus társak gyorsan növekvő gyermekei számára. A gyermek sporttáskák és hátizsákok alkalmasak a szabadidős tevékenységekhez, vagy az iskolai kirándulásokhoz is remekül használhatók. Probléma nélkül belefér minden, amire a gyerekeknek szükségük lehet. Azoknak a diákoknak, akik a hátizsákon kívül valami másra vágynak, diák táskákat kínálunk, melyekbe a laptop is elfér. Kínálunk lányos kézitáskákat is, melyekbe minden szükséges dolog elfér, amit a kis és nagylányok magukkal hordanak. Nálunk biztosan megtalálja, amit keres. Széles választékot kínálunk diák és sportos fitnesz modellekből, amelyeket kézben, háton vagy vállon lehet hordani, illetve különböző formájú kézitáskákat – mindez divatos kivitelben, amely a gyermekeknek biztosan elnyeri a tetszését.
Ár Ft Ft
Szűrők megjelenítése
Oldal 1 z 4Következő
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX