Matějovský ágyneműhuzatok

A Matějovský ágyneműhuzatok a sima pamutból, pamut szaténból, flanelből és kreppből készült ágyneműk népszerű cseh gyártója. Lenyűgözi a minták eredetisége és a kiváló minőség. Itt találsz gyermekágyneműt gyönyörű gyerekmotívumokkal óvodásoknak és iskolásoknak, lányoknak és fiúknak, kiságyhuzatokat a babáknak Autók és Micimackó jogosítvánnyal, ágyneműt tinédzsereknek. Kínálunk cseh jogosítványokat Krteček és Josef Lada festői falvakkal, gyerekekkel és állatokkal. A takaró méretei közül választhat 90x130, 100x135, 140x200 és 140x220. 100% pamutból készült puha paplanban szép álmokat kívánunk Önnek és gyermekeinek!

Más kategóriákban a Matějovský, Jerry Fabrics, Herding és a Dadka márkákkal ellátott gyermeklepedők, gyermektörülközők találhatók.

Ár Ft Ft
Szűrők megjelenítése
Oldal 1 z 4Következő
Kis vakond és a barátai párnahuzat
3 136 Ft
Elérhetőség: 2 nap
Matějovský Kisvakond párnahuzat(1)
3 136 Ft
Elérhetőség: 2 nap
Matějovský Világűr párnahuzat(2)
3 136 Ft
Elérhetőség: 2 nap
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

01.08.

Stil - az első osztályosoknak szánt aktatáskáktól a diákhátizsákokig

Bemutatjuk a nagyon népszerű, és jól illeszkedő STIL iskolai aktatáskákat. A továbbiakban áttekinthetően láthatod a hátizsákokat az 1. osztályosoktól a középiskolásokig - modellek és formatervek a 2023-as évre.

MenuX

InformaceX