Iskolatáskák és hátizsákok

Válasszon a széles választékból kategóriák és szűrők segítségével. Az iskolatáskák nagy részének megerősített, lágyan párnázott és anatómiailag formázott hátlapja van, amely lemásolja gyermekei gerincének alakját. Vannak még fényvisszaverő elemek, lágyan megerősített pántok vagy mellhevederek (melyek mindegyik táskához hozzáadhatók). Szívesen válaszolunk a leggyakrabban feltett kérdésekre, és tanácsot adunk az elsősösök, és a felsősök iskolatáskája kiválasztásában.

Ár Ft Ft
Szűrők megjelenítése
Oldal 1 z 48Következő
Hátizsák vagy iskolatáska?
A hátizsákok nem rendelkeznek merev oldalfalakkal, az aljuk megerősített, általában cipzárral zárhatóak (például Bagmaster táskák). Ezzel szemben az iskolatáskák formája merev, oldalfalaik megerősítettek, aljuk is merevített, általában csattal zárhatóak (például Herlitz, Stil, Hama táskák).
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

01.08.

Stil - az első osztályosoknak szánt aktatáskáktól a diákhátizsákokig

Bemutatjuk a nagyon népszerű, és jól illeszkedő STIL iskolai aktatáskákat. A továbbiakban áttekinthetően láthatod a hátizsákokat az 1. osztályosoktól a középiskolásokig - modellek és formatervek a 2023-as évre.

MenuX

InformaceX