Iskolatáskák és hátizsákok

Válasszon a széles választékból kategóriák és szűrők segítségével. Az iskolatáskák nagy részének megerősített, lágyan párnázott és anatómiailag formázott hátlapja van, amely lemásolja gyermekei gerincének alakját. Vannak még fényvisszaverő elemek, lágyan megerősített pántok vagy mellhevederek (melyek mindegyik táskához hozzáadhatók). Szívesen válaszolunk a leggyakrabban feltett kérdésekre, és tanácsot adunk az elsősösök, és a felsősök iskolatáskája kiválasztásában.

Ár Ft Ft
Szűrők megjelenítése
Oldal 1 z 63Következő
Hátizsák vagy iskolatáska?
A hátizsákok nem rendelkeznek merev oldalfalakkal, az aljuk megerősített, általában cipzárral zárhatóak (például Bagmaster táskák). Ezzel szemben az iskolatáskák formája merev, oldalfalaik megerősítettek, aljuk is merevített, általában csattal zárhatóak (például Herlitz, Stil, Hama táskák).
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

27.06.

Helyes ceruzafogás?

Ahhoz, hogy az írás a gyermek és a szülők számára az első pillanatoktól kezdve örömet és ne frusztrációt okozzon, fontos, hogy a kezdetektől fogva helyesen fejlesszük. Fontos a megfelelő fogás!

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

MenuX

InformaceX