Segítségre van szüksége?

Kérdése van? Írja meg nekünk!

Vagy hívjon bennünket a +420 777 555 226 telefonszámon.

Logikai és fejlesztő játékok

Tanulás játszva - a tanulás lehető legjobb, nem feltűnő módja. Fejlesztheti a gyermek memóriáját, logikáját, finommotoros készségeit, az egyes érzékeit vagy például tudományos kutatásokat is végezhet. A gyermek észre sem veszi, hogy tanul, és mindemellett még szórakozni is fog. Hát nem ideális kombináció? Az egy játékosnak alkalmas logikai játékok garantálják a gyerekek képességeinek és készségeinek fejlesztését, így a későbbiekben az iskolában gyorsabban és könnyebben fognak tanulni. Az ajándékba adott logikai játékkal mindenkit megörvendeztethet, és biztosan egy hatalmas puszira számíthat értük cserébe gyermekeitől vagy férjétől.
Az olyan tudományágakat, mint a fizika és a kémia, a gyerekek jobban megértik, ha maguk fedezhetik fel a fizika törvényeinek világát, esetleg ha maguk próbálnak meg kristályokat létrehozni. Hozzon létre számukra egy otthoni laboratóriumot!

Ár Ft Ft
Szűrők megjelenítése
Stránka 1 z 1
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

22.03.

Herlitz iskolatáskák és hátizsákok 2022

Kiválóan illeszkedő ergonomikus táskák új formatervezésben a 2022-es évre.

17.03.

coocazoo 2022 MATE, JOKER és PORTER

Diák hátizsákok körülbelül 4., 5. osztályos kortól, amelyek tökéletes, állítható hátrendszerrel ellátottak. Megfelelő választás, ha a legjobb ergonomikus hátizsákot szeretné gyermekének!

06.09.

Bagmaster 2021 – új diák hátizsákok felső tagozatosoknak és középiskolásoknak

A 3 éves garanciát kínáló hagyományos cseh márka praktikus modelleket, minőséget és megfizethető árat kínál diákoknak.

MenuX

InformaceX