Logikai és fejlesztő játékok

Tanulás játszva - a tanulás lehető legjobb, nem feltűnő módja. Fejlesztheti a gyermek memóriáját, logikáját, finommotoros készségeit, az egyes érzékeit vagy például tudományos kutatásokat is végezhet. A gyermek észre sem veszi, hogy tanul, és mindemellett még szórakozni is fog. Hát nem ideális kombináció? Az egy játékosnak alkalmas logikai játékok garantálják a gyerekek képességeinek és készségeinek fejlesztését, így a későbbiekben az iskolában gyorsabban és könnyebben fognak tanulni. Az ajándékba adott logikai játékkal mindenkit megörvendeztethet, és biztosan egy hatalmas puszira számíthat értük cserébe gyermekeitől vagy férjétől.
Az olyan tudományágakat, mint a fizika és a kémia, a gyerekek jobban megértik, ha maguk fedezhetik fel a fizika törvényeinek világát, esetleg ha maguk próbálnak meg kristályokat létrehozni. Hozzon létre számukra egy otthoni laboratóriumot!

Ár Ft Ft
Szűrők megjelenítése
Oldal 1 z 1
Hubelino SudokuAKCIÓ
10 607 Ft10 567 Ft
Elérhetőség: 2 nap
Mozaik Maxi/2 110 db
12 208 Ft
Elérhetőség: 2 nap
Mágnes Ábécé fa 75 db
4 463 Ft
Elérhetőség: 2 nap
HUBELINO Rainbow dominókAKCIÓ
10 800 Ft
Elérhetőség: 2 nap
HUBELINO Számokat tanulunkAKCIÓ
13 300 Ft
Elérhetőség: 2 nap
ALBI Izzó kristályok
13 983 Ft
Elérhetőség: 2 nap
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX