Segítségre van szüksége?

Kérdése van? Írja meg nekünk!

Vagy hívjon bennünket a +420 777 555 226 telefonszámon.

Jegyzettömb, emlékkönyv, napló

Ön vagy gyermeke rajzolni szeretne valamit, fel szeretne valamit jegyezni, esetleg egy fecskét szeretne hajtogatni? Termékeink közt twin wire blokkokat és jegyzettömböket is talál! Lehet, hogy az A5 méretű spirálfüzeteket, a nagyobb, A4 méretű füzeteket, az A5 méretű kemény borítós füzeteket, vagy a legkisebb, A6 méretű termékeket részesíti előnyben. Vannak azonban olyan titkos információk is, amelyeket jobb zárral ellátott naplóba lejegyezni.

Már csak annyi a dolga, hogy kiválassza a füzet elején lévő megfelelő motívumot, a kínálatban olyan licenc termékeket is talál, mint a Jégvarázs, az FC Barcelona vagy a Minyonok, de természetesen lenyűgöző mintájú nem licenc motívumokkal díszített füzeteket is választhat.

TIPPÜNK! A spirálfüzetek, naplók és jegyzetfüzetek közti választást a méret szerinti szűrés teszi egyszerűbbé. A grafika kiválasztását a motívum szerinti szűrés egyszerűsíti le.

Ár Ft Ft
Szűrők megjelenítése
Oldal 1 z 8Következő
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

20.03.

Tavaszi alkotás

Készítsen tavaszi és húsvéti dekorációkat gyermekeivel, hogy feldíszítse a házát és szórakoztassa a gyerekeket.

30.08.

Iskolai felszerelések - kütyük és érdekességek

Tudtad, hogy van eltüntethető filctollal ellátott highlighter, hogy van újszerű kivitelű, cserélhető újratöltővel ellátott radír toll? És még sok más.

07.06.

Mikor válasszunk táskát egy első osztályosnak ?

Az ideális időpont az iskolai aktatáska vagy hátizsák kiválasztására júniusban vagy júliusban van.

MenuX

InformaceX