Jegyzettömb, emlékkönyv, napló

Ön vagy gyermeke rajzolni szeretne valamit, fel szeretne valamit jegyezni, esetleg egy fecskét szeretne hajtogatni? Termékeink közt twin wire blokkokat és jegyzettömböket is talál! Lehet, hogy az A5 méretű spirálfüzeteket, a nagyobb, A4 méretű füzeteket, az A5 méretű kemény borítós füzeteket, vagy a legkisebb, A6 méretű termékeket részesíti előnyben. Vannak azonban olyan titkos információk is, amelyeket jobb zárral ellátott naplóba lejegyezni.

Már csak annyi a dolga, hogy kiválassza a füzet elején lévő megfelelő motívumot, a kínálatban olyan licenc termékeket is talál, mint a Jégvarázs, az FC Barcelona vagy a Minyonok, de természetesen lenyűgöző mintájú nem licenc motívumokkal díszített füzeteket is választhat.

TIPPÜNK! A spirálfüzetek, naplók és jegyzetfüzetek közti választást a méret szerinti szűrés teszi egyszerűbbé. A grafika kiválasztását a motívum szerinti szűrés egyszerűsíti le.

Ár Ft Ft
Szűrők megjelenítése
Oldal 1 z 7Következő
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX