Plüss játékok

Mi gyermekeink kedvenc és leghálásabb játéka? Természetesen a plüssök! Minden játszószobában és kiságyban megtalálhatók. A kicsik velük alszanak, a nagyok vizsgák vagy versenyek alkalmával talizmánként őrzik őket. Kicsi, nagy, óriási, alvó, Kisvakond, Minnie, Peppa Pig licences, vagy elemre működő plüssre vágyik? Mi például az összes méretű és színű medvét imádjuk. És ha udvariasságból látógatóba megy a főnökéhez, akinek gyerekei vannak...mit érdemes magával vinni?
Ár Ft Ft
Szűrők megjelenítése
Oldal 1 z 4Következő
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

01.08.

Stil - az első osztályosoknak szánt aktatáskáktól a diákhátizsákokig

Bemutatjuk a nagyon népszerű, és jól illeszkedő STIL iskolai aktatáskákat. A továbbiakban áttekinthetően láthatod a hátizsákokat az 1. osztályosoktól a középiskolásokig - modellek és formatervek a 2023-as évre.

MenuX

InformaceX