Rolltop hátizsák

Az egyik legjobb felsős iskolatáska manapság természetesen a népszerű roll up hátizsák. Gurítható kialakításának köszönhetően a térfogata könnyen a tartalomhoz igazítható, így sokkal több minden elfér egy iskolai hátizsákba, mint amennyit elvárnánk. Leggyakrabban úgy zárják le, hogy a tetejét feltekerik, majd klipszekkel vagy pántokkal rögzítik.

A roll top iskolatáska felsősöknek így tökéletes ajándék a tinédzsernek, aki egyik nap egy nehéz számítógépet és tornazsákot cipel az iskolába, másnap pedig csak egy italt és egy füzetet. Kínálatunkban megtalálható a stílusos és modern Walker hátizsák, amely szintén alkalmas a 2.fokozat tizenévesek számára.

A tinédzsereknek vagy diákoknak szánt rolltop hátizsák kiválasztásakor fontos figyelembe venni a méretét, a hordozási kényelmet, az anyag minőségét és az egyéb funkcionális jellemzőket, mint például a párnázott hát-, mellkas- és derékpántokat, az oldalsó zsebeket, az italzsebeket vagy a holmik rendszerezésére szolgáló beépített rekeszeket.

A kedvezménykód használatával 2024. március 24-ig beválthatja a 10%-os kedvezményt a hamarosan készletre kerülő WALKER termékekre: Z8APHT960X, a rendelési kosárban.
Ár Ft Ft
Szűrők megjelenítése
Oldal 1 z 1
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX