Gyermek maszkok

A koronavírus járvány miatt a védőmaszk még egy ideig része lesz a ruházatunknak. Ezért reagálunk szomszédaink, barátaink, az anyukák és az apukák kérésére, és vidám színekben pompázó maszkokat kínálunk. Kínálunk maszkokat a kisebb gyermekek számára fül mögé helyezhető gumival, illetve az idősebb diákok és felnőttek számára is. A maszkokat bármiféle nyereség nélkül értékesítjük.

Kérjük védjék magukat és gyermekeiket. Vigyázzanak a környezetükben élőkre és viseljenek maszkot! Együtt mindenre képesek vagyunk!

Oldal z 0
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

01.08.

Stil - az első osztályosoknak szánt aktatáskáktól a diákhátizsákokig

Bemutatjuk a nagyon népszerű, és jól illeszkedő STIL iskolai aktatáskákat. A továbbiakban áttekinthetően láthatod a hátizsákokat az 1. osztályosoktól a középiskolásokig - modellek és formatervek a 2023-as évre.

MenuX

InformaceX