Minőségi hátizsákok diákoknak

Az idősebb gyermekek és különösen a tinédzserek számára, akik kinőtték iskolatáskájukat, a diák hátizsákokat úgy tervezték, hogy megfeleljenek a tanulók magasságának. Számos közülük speciális laptop zsebbel van felszerelve. Egyes tanulók kevesebb tanszert hordanak magukkal, így itt egyszerűbb felépítésű modelleket is találhat, amelyekre jellemző a kisebb súly és a divatosabb fazon. Másrészt egyeseknek nagyon nehéz táskájuk van. Ilyenkor érdemes drágább márkák közül választani, mint például a Coocazoo, Satch, vagy a Bagmaster.
Az iskolatáskák kialakítása fontos a diákok számára. A szülőknek például minden oldalról fényvisszaverő elemeket, mert a diákok az első osztályosokkal ellentétben már mindenhol egyedül járnak, és a téli hónapokban nagyon gyakran sötétben. Ha olyan érveket kell találnia, amelyek segíthetnek befolyásolni felnőtt gyermekei választását, vessen egy pillantást a Hogyan válasszunk iskolatáskát felsősöknek.

Ár Ft Ft
Szűrők megjelenítése
Oldal 1 z 9Következő
OXY Zero Blacker iskolatáska, hátizsák
22 350 Ft
Elérhetőség: 14 nap
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX