Segítségre van szüksége?

Kérdése van? Írja meg nekünk!

Vagy hívjon bennünket a +420 777 555 226 telefonszámon.

Minőségi hátizsákok diákoknak

Az idősebb gyermekek és különösen a tinédzserek számára, akik kinőtték iskolatáskájukat, a diák hátizsákokat úgy tervezték, hogy megfeleljenek a tanulók magasságának. Számos közülük speciális laptop zsebbel van felszerelve. Egyes tanulók kevesebb tanszert hordanak magukkal, így itt egyszerűbb felépítésű modelleket is találhat, amelyekre jellemző a kisebb súly és a divatosabb fazon. Másrészt egyeseknek nagyon nehéz táskájuk van. Ilyenkor érdemes drágább márkák közül választani, mint például a Coocazoo, Satch, vagy a Bagmaster.
Az iskolatáskák kialakítása fontos a diákok számára. A szülőknek például minden oldalról fényvisszaverő elemeket, mert a diákok az első osztályosokkal ellentétben már mindenhol egyedül járnak, és a téli hónapokban nagyon gyakran sötétben. Ha olyan érveket kell találnia, amelyek segíthetnek befolyásolni felnőtt gyermekei választását, vessen egy pillantást a Hogyan válasszunk iskolatáskát felsősöknek.

Ár Ft Ft
Szűrők megjelenítése
Oldal 1 z 9Következő
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

20.03.

Tavaszi alkotás

Készítsen tavaszi és húsvéti dekorációkat gyermekeivel, hogy feldíszítse a házát és szórakoztassa a gyerekeket.

30.08.

Iskolai felszerelések - kütyük és érdekességek

Tudtad, hogy van eltüntethető filctollal ellátott highlighter, hogy van újszerű kivitelű, cserélhető újratöltővel ellátott radír toll? És még sok más.

07.06.

Mikor válasszunk táskát egy első osztályosnak ?

Az ideális időpont az iskolai aktatáska vagy hátizsák kiválasztására júniusban vagy júliusban van.

MenuX

InformaceX