Festő kötény gyerekeknek

Nő a gyermeke, mint a gomba, és már kezdi használni az ecsetet és a vízfestéket? Nem szeretné minden egyes festményét követően úgy a mosógépbe dobni a ruháit, hogy titkon reméli, most is kimennek a foltok? Akkor itt az ideje, hogy beszerezzen egy gyermek kötényt festéshez. Nem csak az iskolában, hanem otthoni alkotáshoz is használható.
Ár Ft Ft
Szűrők megjelenítése
Oldal 1 z 6Következő

Praktikus, vízzel egyszerűen kimosható festő kötényeket kínálunk gyerekeknek. Kis festője fantáziája szabadon szárnyalhat, a kötény használatával pedig ruhája is teljesen tiszta marad. Válasszon hagyományos, kötővel ellátott, illetve ujjas kötényeink közül. A minták közt közkedvelt mesefigurákat és gyerek motívumokat is talál. Biztosan megéri kötényt vásárolni.

Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX