Festő kötény gyerekeknek

Nő a gyermeke, mint a gomba, és már kezdi használni az ecsetet és a vízfestéket? Nem szeretné minden egyes festményét követően úgy a mosógépbe dobni a ruháit, hogy titkon reméli, most is kimennek a foltok? Akkor itt az ideje, hogy beszerezzen egy gyermek kötényt festéshez. Nem csak az iskolában, hanem otthoni alkotáshoz is használható.
Ár Ft Ft
Szűrők megjelenítése
Oldal 1 z 5Következő

Praktikus, vízzel egyszerűen kimosható festő kötényeket kínálunk gyerekeknek. Kis festője fantáziája szabadon szárnyalhat, a kötény használatával pedig ruhája is teljesen tiszta marad. Válasszon hagyományos, kötővel ellátott, illetve ujjas kötényeink közül. A minták közt közkedvelt mesefigurákat és gyerek motívumokat is talál. Biztosan megéri kötényt vásárolni.

Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

27.06.

Helyes ceruzafogás?

Ahhoz, hogy az írás a gyermek és a szülők számára az első pillanatoktól kezdve örömet és ne frusztrációt okozzon, fontos, hogy a kezdetektől fogva helyesen fejlesszük. Fontos a megfelelő fogás!

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

MenuX

InformaceX