Gyermek pizsama

Válasszon a kínálatunkban található számos gyermek pizsama, valamint kezeslábas pizsama közül. A termékek közt hosszú ujjú és rövid ujjú modellek egyaránt találhatóak. Ezen felül a kínálat gyerek hálóingeket is tartalmaz.

Cornette termékeket csak ajánlani tudjuk - mindezt saját tapasztalatainknak köszönhetően. Egy lengyel vállalatról van szó, amely  olyan TOP minőségű nagyon kellemes anyagokat használ (100% pamut), amelyek az Öko-Tex szabvány szerint tanúsítottak. A minőségi nyomtatás számos mosási ciklust kibír. A mókás motívumoknak köszönhetően gyermekei várni fogják, hogy mikor bújhatnak ágyba!

Az eredetileg török Vienetta Secret márka jó minőséget (100% pamut) és időtálló modern dizájnt kínál. Pontos varrásaival hívja fel magára a figyelmet, amelyek a Cornette termékeknél használt varráshoz hasonlóan nem kaparnak, a Vienetta pizsama azonban kedvezőbb áron kapható. A fiúk és a lányok is biztosan megtalálják kedvencüket a széles kínálatban.
Ár Ft Ft
Szűrők megjelenítése
Oldal 1 z 3Következő
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

27.06.

Helyes ceruzafogás?

Ahhoz, hogy az írás a gyermek és a szülők számára az első pillanatoktól kezdve örömet és ne frusztrációt okozzon, fontos, hogy a kezdetektől fogva helyesen fejlesszük. Fontos a megfelelő fogás!

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

MenuX

InformaceX