Hengeres tolltartó

A hengeres tolltartók kiváló kiegészítői a hagyományos tolltartóknak, olló, ragasztó és további olyan iskolaszerek tárolására alkalmasak, amelyek már nem férnek el a hagyományos tolltartóban. Fiúknak, lányoknak és diákoknak szánt hengeres tolltartókat is kínálunk, amelyeket vidám gyerek minták, közkedvelt filmes vagy grafikai karakterek díszítenek. Kínálatunkban számos formájú, méretű és márkájú termék található. A választás csupán Önön és az ízlésén múlik. A motívumok közt megtalálható a Mancs őrjárat, a Jégvarázs, valamint a még mindig közkedvelt Pókember is.
Ár Ft Ft
Szűrők megjelenítése
Oldal 1 z 5Következő
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

01.08.

Stil - az első osztályosoknak szánt aktatáskáktól a diákhátizsákokig

Bemutatjuk a nagyon népszerű, és jól illeszkedő STIL iskolai aktatáskákat. A továbbiakban áttekinthetően láthatod a hátizsákokat az 1. osztályosoktól a középiskolásokig - modellek és formatervek a 2023-as évre.

MenuX

InformaceX