Füzettartók vagy füzetboxok?

Füzettartók, füzetboxok, kis, nagy, karton, műanyag .... Rengeteg lehetőség van arra, hogy hol tárolhatod a füzeteket és a tankönyveket, hogy ne gyűrődjenek össze és ne hajoljanak meg a sarkoknál a táskádban vagy a hátizsákodban. Ebben a cikkben megtudhatod, mi a különbség a doboz és a mappa között, és hogy vannak könnyű opciók.


Klasszikus karton füzetbox füzetekhez számos motívumban

Ezek a leggyakrabban gyártott iskolai füzetmappák A4 és A5 méretben. Gumiszalaggal záródnak. A legtöbb márka ugyanabban a motívumban gyártja őket, mint a hátizsákokat és aktatáskákat, hogy összeilleszkedjenek. Az első osztályosoknak általában csak az A4-es méretre van szükségük, amibe az A5-ös füzetek is beleférnek, és ahogy idősebbek lesznek, úgy lehet A5-ös mappákat vásárolni.


Kartonové desky na sešoty


Füzetboxok az iskolai füzetek és tankönyvek számára

A doboz mélyebb, mint a mappák, gumiszalaggal van ellátva a kinyitás megakadályozására, és több füzetet képes befogadni, de egy kicsit nehezebb. A mappák bezárása és kezelése a 3 patent miatt kicsit nehezebb. Ha könnyebb megoldást keres, vannak műanyag mappák és füzetdobozok is.



Box na sešity


Műanyag füzettartók

A műanyag füzettartók 3 patentjuk van, akárcsak a füzetek kartondobozának. A patentok összeilleszthetők, így könnyebb a kezelés. Figyelembe kell venni, hogy ezek a mappák általában keskenyebbek (3-4,6 cm), és kevesebb füzetet tudnak befogadni.


Plastové boxy


Műanyag füzetboxok

A műanyag füzetboxok nincs felső felülete, így a notebookokat akkor is beleteheti, ha közvetlenül az aktatáskában van. Ezek 5 cm mélyek. A legtöbb gyártó gumiszalaggal vagy legalább egy elválasztóelemmel rendelkezik az aktatáska hátuljában, hogy a doboz a helyén maradjon. Hatalmas előnyük a könnyű súlyuk.



Plastové desky na sešity
 

A coocazoo és a Step by Step márkák iskolai hátizsákos és aktatáskás iratgyűjtőket is készítenek. A kötegelő 3 zsebbel rendelkezik a füzetek és a tankönyvek számára. Az aktatáskához kampókkal van rögzítve.

Megfontoltuk az Ön számára:

TípusSúly
Füzetbox A4380 g
Füzettartó A4300 g
Füzetbox A5190 g
Műanyag füzetboxok A4190 g
Füzettartó A5160 g
Műanyag füzettartó A4130 g


Hogyan válasszon a nagy választékból?

Az első osztályosok számára a legegyszerűbbek a klasszikus kartonpapír mappák és a könnyebb, aktatáskában hagyható műanyag dobozok. Nagyobb gyerekek esetében az iskolás igényeitől és képességeitől függően a teljes kínálatból választhat.

Vissza a hírek listájához
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX