Füzettartók vagy füzetboxok?

Füzettartók, füzetboxok, kis, nagy, karton, műanyag .... Rengeteg lehetőség van arra, hogy hol tárolhatod a füzeteket és a tankönyveket, hogy ne gyűrődjenek össze és ne hajoljanak meg a sarkoknál a táskádban vagy a hátizsákodban. Ebben a cikkben megtudhatod, mi a különbség a doboz és a mappa között, és hogy vannak könnyű opciók.


Klasszikus karton füzetbox füzetekhez számos motívumban

Ezek a leggyakrabban gyártott iskolai füzetmappák A4 és A5 méretben. Gumiszalaggal záródnak. A legtöbb márka ugyanabban a motívumban gyártja őket, mint a hátizsákokat és aktatáskákat, hogy összeilleszkedjenek. Az első osztályosoknak általában csak az A4-es méretre van szükségük, amibe az A5-ös füzetek is beleférnek, és ahogy idősebbek lesznek, úgy lehet A5-ös mappákat vásárolni.


Kartonové desky na sešoty


Füzetboxok az iskolai füzetek és tankönyvek számára

A doboz mélyebb, mint a mappák, gumiszalaggal van ellátva a kinyitás megakadályozására, és több füzetet képes befogadni, de egy kicsit nehezebb. A mappák bezárása és kezelése a 3 patent miatt kicsit nehezebb. Ha könnyebb megoldást keres, vannak műanyag mappák és füzetdobozok is.



Box na sešity


Műanyag füzettartók

A műanyag füzettartók 3 patentjuk van, akárcsak a füzetek kartondobozának. A patentok összeilleszthetők, így könnyebb a kezelés. Figyelembe kell venni, hogy ezek a mappák általában keskenyebbek (3-4,6 cm), és kevesebb füzetet tudnak befogadni.


Plastové boxy


Műanyag füzetboxok

A műanyag füzetboxok nincs felső felülete, így a notebookokat akkor is beleteheti, ha közvetlenül az aktatáskában van. Ezek 5 cm mélyek. A legtöbb gyártó gumiszalaggal vagy legalább egy elválasztóelemmel rendelkezik az aktatáska hátuljában, hogy a doboz a helyén maradjon. Hatalmas előnyük a könnyű súlyuk.



Plastové desky na sešity
 

A coocazoo és a Step by Step márkák iskolai hátizsákos és aktatáskás iratgyűjtőket is készítenek. A kötegelő 3 zsebbel rendelkezik a füzetek és a tankönyvek számára. Az aktatáskához kampókkal van rögzítve.

Megfontoltuk az Ön számára:

TípusSúly
Füzetbox A4380 g
Füzettartó A4300 g
Füzetbox A5190 g
Műanyag füzetboxok A4190 g
Füzettartó A5160 g
Műanyag füzettartó A4130 g


Hogyan válasszon a nagy választékból?

Az első osztályosok számára a legegyszerűbbek a klasszikus kartonpapír mappák és a könnyebb, aktatáskában hagyható műanyag dobozok. Nagyobb gyerekek esetében az iskolás igényeitől és képességeitől függően a teljes kínálatból választhat.

Vissza a hírek listájához
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

12.10.

Halloween dekoráció, smink és kézművesség gyerekeknek

Ötletek kísérteties szórakozáshoz – inspiráció a halloweeni arcfestéshez, dekorációk készítéséhez önkeményedő agyagból, dekorációk partikhoz és hirdetőtáblákhoz.

14.08.

Mibe csomagoljunk egy snacket?

Tippek az iskolai uzsonnás dobozokhoz kicsiknek és nagyobbaknak.Kicsi, nagy, fix vagy mozgatható válaszfalat szeretne? Vagy organikus? Nem műanyagból? Összecsukható és textil? Ha műanyag - melyik és mire kell figyelni?

27.06.

Helyes ceruzafogás?

Ahhoz, hogy az írás a gyermek és a szülők számára az első pillanatoktól kezdve örömet és ne frusztrációt okozzon, fontos, hogy a kezdetektől fogva helyesen fejlesszük. Fontos a megfelelő fogás!

MenuX

InformaceX