Segítségre van szüksége?

Kérdése van? Írja meg nekünk!

Vagy hívjon bennünket a +420 777 555 226 telefonszámon.

Gyermek outdoor hátizsákok kiránduláshoz, túrázáshoz

Az általunk kínált túrahátizsákok között egyértelműen a cseh Boll márka dominál. A modellek magas szintű kényelmet biztosítanak az outdoor tevékenységek során, mivel tökéletesen igazodnak az emberi test anatómiájához. Választékunkban a kisgyerekek, tinédzserek és felnőttek egyaránt találnak számukra ideális megoldást. Az egyes Boll modellek közötti különbségeket a lap alján fejtjük ki bővebben.
A Hama és Ergobag gyártók hátizsákjai között is találhatók a túrázáshoz, kiránduláshoz alkalmas darabok, amit a gyerekek szívesen hordanak bármilyen utazás, barangolás során.
Ár Ft Ft
Szűrők megjelenítése
Oldal 1 z 3Következő
A Boll Koala 10 (magasság: 33cm) és a Roo 12 (magasság: 35 cm) modellek ideálisak az óvodás gyerekek számára. Mindkét széria ugyanolyan konstrukcióval rendelkezik; a mellkas- és derékpántnak köszönhetően a gyermek megtanulja a hátizsák helyes viselését még az iskolás kor előtt.
A Boll Sioux 15 modellek (magasság: 38 cm) az elsősök számára megfelelő outdoor hátizsákok, szabásukban és felszerelésükben megegyeznek a kisebb gyermekeknek készített modellekkel, ezen felül vállpántjuk állítható.
A Boll Schoolmate 18 modellek (magasság: 41 cm) az alsó tagozatos diákok iskolai felszerelésére lettek tervezve, de felépítésüknek (így például a párnázott derékpántnak) köszönhetően erdei iskolába, kisebb túrákra és egyéb szabadidős tevékenységekre is ideálisak. A hátrész magassága állítható, így a magasabb elsősök számára is alkalmas.
A Boll Smart 22 modelleket (magasság: 43 cm) 3. osztályos kortól javasoljuk iskolába és kirándulásokra egyaránt. A párnázott derékpánt és a mellpánt mellett állítható magasságú hátkialakítással is rendelkeznek.
A Boll Falcon 20 hátizsákok (magasság: 43 cm) űrtartalmukat tekintve kisebbek, mint a Smart 22 modellek, szintén javasoljuk őket outdoor tevékenységekhez. Egyszerű, párnázatlan derékpánttal rendelkeznek.
A Boll Trapper 18 modellek (magasság: 44 cm) szabása megfelel a tipikus túratáskáknak, derékpántjuk nem párnázott, a Smart 22 és Schoolmate 18 modellektől eltérően nem állítható, fixen felvarrt mellhevederrel rendelkeznek.
A Boll Eagle 24 hátizsákokat (magasság: 48 cm) bátran ajánljuk egész napos kirándulásokra felsősöknek és idősebb tanulóknak is. Visszatér a párnázott derékpánt és az állítható mellkaspánt.
A Boll Raven 20-24 modellek (magasság: 41 cm) olyan outdoor tevékenységekhez kerültek kifejlesztésre, mint például a kerékpározás, trekking és hegymászás. A hátrész bordásan párnázott, a hátizsákra könnyen rögzíthető túrabot vagy csákány is.
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

20.03.

Tavaszi alkotás

Készítsen tavaszi és húsvéti dekorációkat gyermekeivel, hogy feldíszítse a házát és szórakoztassa a gyerekeket.

30.08.

Iskolai felszerelések - kütyük és érdekességek

Tudtad, hogy van eltüntethető filctollal ellátott highlighter, hogy van újszerű kivitelű, cserélhető újratöltővel ellátott radír toll? És még sok más.

07.06.

Mikor válasszunk táskát egy első osztályosnak ?

Az ideális időpont az iskolai aktatáska vagy hátizsák kiválasztására júniusban vagy júliusban van.

MenuX

InformaceX