Hátizsákok 3. és 4. osztályosoknak

Weboldalunkban a 3., 4. és 5. osztályos iskolai hátizsákokat "második hátizsáknak" nevezzük. Olyan gyermekek számára alkalmasak, akik már kinőtték iskolatáskájukat, vagy egyszerűen csak szeretnének hátizsákot, mint nagyobb osztálytársaik. Az iskolatáska lányoknak és iskolatáska fiúknak motívumainak széles választéka található. Minden modellnél megtalálja a méretére vonatkozó információkat, így gyermeke szerint választhat. Szűkítheti a választékot szűrőnkkel.

Az elsősöknek szánt táskákhoz hasonlóan itt is elengedhetetlen a jó minőségű feldolgozás és a hát anatómiai kialakítása. Többnyire két- vagy háromkamrásak, kellően széles, párnázott és állítható hosszúságú pántokkal rendelkeznek. Az alja vagy lábakkal van ellátva, vagy általában megerősített, így nem csak a szennyeződés ellen védi a táskát, hanem növeli a stabilitást is.
Egyénileg vagy szettben kínáljuk, és választhat hozzájuk más kapcsolódó tanszereket is.

Ár Ft Ft
Szűrők megjelenítése
Oldal 1 z 10Következő
Az elsősök iskolatáskáihoz hasonlóan, ezeknél a modelleknél is nagyon fontos a minőségi kialakítás és az ergonomikus, a gyermek hátához anatómiailag illeszkedő felépítés. A hátizsákok általában két- vagy háromrekeszesek, széles, párnázott vállpántokkal rendelkeznek, amelyek állítható hosszúságúak. Aljuk vagy lábakkal felszerelt, vagy pedig merevített – ez nem csak a szennyeződésektől védi a táskát, hanem növeli annak stabilitását is.
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX