Gyerek póló

Ebben a kategóriában fiúknak és lányoknak szánt kiváló minőségű rövid ujjú pólókat, valamint hosszú ujjú gyerek pólókat talál 98 - 164 méretben. A  gyermek ruházat rendszerint pamutból készült, amely rendkívül kényelmes viseletet biztosít.
Ár Ft Ft
Szűrők megjelenítése
Oldal 1 z 1
Kínálatunkban számos színváltozatban pompázó pólót talál, amelyek olyan licenc motívumokkal díszítettek, mint a Verdák, a Hello Kitty, a Jégvarázs, a Star Wars, a Peppa Pig, a Mancs őrjárat, ezen felül állatkás motívumokkal díszített - cicás, kutyás és lovas - termékeket is talál nálunk.
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

01.08.

Stil - az első osztályosoknak szánt aktatáskáktól a diákhátizsákokig

Bemutatjuk a nagyon népszerű, és jól illeszkedő STIL iskolai aktatáskákat. A továbbiakban áttekinthetően láthatod a hátizsákokat az 1. osztályosoktól a középiskolásokig - modellek és formatervek a 2023-as évre.

MenuX

InformaceX