Kategóriák megjelenítése

OXY GO Shiny iskolatáska, hátizsák, kulcstartó ajándékba

A termék kódja:9-13423
Szélesség:28 cm
Magasság:39 cm
Térfogat:22 l
Fényvisszaverő elemek: igen, minden oldalról
Gyártó:Oxybag

Az OXY GO sorozat iskolai hátizsákja egyszerűen vonzza a tekintetet. A dizájn minden fiút és lányt vonzó. A hátizsák tökéletes formája nemcsak az anatómiailag kialakított és légáteresztő hátt rejti, hanem a vállpántok beállításának lehetőségét is a jobb kényelem és a kényelmesebb viselet érdekében. A két belső zseb elegendő helyet biztosít a tankönyvek, füzetek és szabadidős dolgok számára. A szilárd alj megakadályozza, hogy a külseje beszennyeződjön, és a belsejében kiömlött anyag ne szivárogjon. Az oldalakon két nagyobb zseb található. A hátizsák nagyszámú különböző zsebet kínál, kicsiket és nagyokat egyaránt. Ezért nincs kockázata annak, hogy a kulcsokat a hátizsákban keresse. Könnyű, mégis elég nagy ahhoz, hogy minden kisiskolás a közelben legyen. Gyermekei biztonságára is gondoltunk, ezért a hátizsákból nem hiányoznak fényvisszaverő elemek. A hátizsák ideális első osztályos 1-3 osztályosoknak, 125 cm-nél magasabb gyermekek számára.

A hátizsák méretei: 39 x 28 x 19,5 cm.
Űrtartalom: 22
Kis súly: 950 g.

Hasonló termékek

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX