Hátizsákok első osztályosoknak

Az elsősöknek ajánlott hátizsákjaink sportos megjelenésűek, egy- vagy kétrekeszesek, amelyek rendszerint cipzárral zárhatók, valamint uzsonna és kulacs elhelyezésére szolgáló oldalzsebekkel is rendelkeznek. Felépítésükből következően nem olyan stabilak, mint az iskolatáskák elsősöknek, különösen, ha nincsenek megpakolva. Aljuk lábakkal felszerelt, amely védi a táska alját a nedvességtől és a szennyeződésektől.
Speciális modellek a merev aljjal rendelkező hátizsákok, amelyek így nem csak a táska tartalmát védik jobban, de nagyobb stabilitást is biztosítanak. Egyes zsákok főrekesze zsinórral összehúzható, ezek belső elrendezésükben az iskolatáskákhoz hasonlítanak. Némely típus állítható hátrésszel rendelkezik, ezek a darabok tovább használhatóak, mivel együtt „nőnek” a gyermekkel.

Hátizsákjaink mindegyike anatómiailag formált háttal, állítható hosszúságú, párnázott vállpántokkal rendelkezik, egyes modellek mellkaspánttal is felszereltek, vagy adott esetben ez külön rendelhető a táskához. A hátizsákokat egyedileg vagy szettben is kínáljuk, a szükséges tanszerekkel együtt.

Az első osztályos gyermekeknek kisebb méretű hátizsákjainkat javasoljuk. Választékunkban olyan modellek is találhatók, amelyek tömege kevesebb, mint 1 kg – ezeket szűrőink használatával könnyen megtalálhatja. Amennyiben segítségre van szüksége a megfelelő iskolatáska kiválasztásához, tekintse meg értékélésúnket, amelyben hasznos tanácsokat és tippeket kaphat döntésének megkönnyítésére.
Ár Ft Ft
Szűrők megjelenítése
Oldal 1 z 13Következő
Ergonómikus iskolatáska Street Rain Girl
24 121 Ft
Elérhetőség: 5 nap
Street Lovely Tale iskolatáska lányoknak
24 121 Ft
Elérhetőség: 5 nap
Street Dinoszaurusz iskolatáska
24 121 Ft
Elérhetőség: 5 nap
Street Mermaid iskolatáska lányoknak
24 121 Ft
Elérhetőség: 5 nap
LEGO Ninjago Arin Optimo Plus iskolatáska
43 086 Ft
Elérhetőség: 14 nap
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX