Segítségre van szüksége?

Kérdése van? Írja meg nekünk!

Vagy hívjon bennünket a +420 777 555 226 telefonszámon.

Hátizsákok első osztályosoknak

Az elsősöknek ajánlott hátizsákjaink sportos megjelenésűek, egy- vagy kétrekeszesek, amelyek rendszerint cipzárral zárhatók, valamint uzsonna és kulacs elhelyezésére szolgáló oldalzsebekkel is rendelkeznek. Felépítésükből következően nem olyan stabilak, mint az iskolatáskák, különösen, ha nincsenek megpakolva. Aljuk lábakkal felszerelt, amely védi a táska alját a nedvességtől és a szennyeződésektől.
Speciális modellek a merev aljjal rendelkező hátizsákok, amelyek így nem csak a táska tartalmát védik jobban, de nagyobb stabilitást is biztosítanak. Egyes zsákok főrekesze zsinórral összehúzható, ezek belső elrendezésükben az iskolatáskákhoz hasonlítanak. Némely típus állítható hátrésszel rendelkezik, ezek a darabok tovább használhatóak, mivel együtt „nőnek” a gyermekkel.

Hátizsákjaink mindegyike anatómiailag formált háttal, állítható hosszúságú, párnázott vállpántokkal rendelkezik, egyes modellek mellkaspánttal is felszereltek, vagy adott esetben ez külön rendelhető a táskához. A hátizsákokat egyedileg vagy szettben is kínáljuk, a szükséges tanszerekkel együtt.

Az első osztályos gyermekeknek kisebb méretű hátizsákjainkat javasoljuk. Választékunkban olyan modellek is találhatók, amelyek tömege kevesebb, mint 1 kg – ezeket szűrőink használatával könnyen megtalálhatja. Amennyiben segítségre van szüksége a megfelelő iskolatáska kiválasztásához, tekintse meg útmutatónkat, amelyben hasznos tanácsokat és tippeket kaphat döntésének megkönnyítésére.
Ár Ft Ft
Szűrők megjelenítése
Stránka 1 z 9Következő
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

06.09.

Bagmaster 2021 – új diák hátizsákok felső tagozatosoknak és középiskolásoknak

A 3 éves garanciát kínáló hagyományos cseh márka praktikus modelleket, minőséget és megfizethető árat kínál diákoknak.

01.09.

2021-es kollekció: Hama iskolatáska elsősöknek és Coocazoo iskolatáska

A Hama, Step by Step és Coocazoo márkák évek óta egyet jelentenek a minőséggel az iskolatáskák és aktatáskák területén.

23.08.

LEGO iskolatáskák 2021-es új kollekciója elsősöknek

A gyerekek imádják a LEGO-t! Kínálatunkban iskolába és szabadidős tevékenységekre alkalmas iskolatáskákat és hátizsákokat talál.

MenuX

InformaceX