Kategóriák megjelenítése
Kreatív készlet - barna baglyos koszorú

Kreatív készlet - barna baglyos koszorú

A termék kódja:O0730041
Gyártó:MFP paper

Kapcsolódó termékek

Kreatív készlet - koszorú barna baglyokkal - Készítsen eredeti baglyos és szivecskés dekorációt a gyerekekkel.A gyerekek megmozgatják az ujjaikat és fejlesztik a kreatív gondolkodásukat. A dekoróació barna-szürke színű.A CSOMAG TARTALMA:nemezanyagcérnagolyóktöltelékcsengőutasításUTASÍTÁS:1/ Helyezzen tölteléket a szívekbe és varrja össze őket.2/ Helyezzen tölteléket a boglyokba és varrja össze őket.3/ Dekoróaciós öltéssel hímezze a szárnyakat.4/ Ragassza a teshez az szemeket, orror, szárnyakat, lábakat.5/ Kenje be a polisztirén golyókat ragasztóval és vonja be nemezzel.6/ Vezesse át a tűt a cérnával a szíveken, baglyokon és a golyókon, hogy láncot képezzenek.7/ A csengőt csatlakoztassa a cérna egyik végéhez, a másik végén pedig készítsen hurkot.FIGYELMEZTETÉS:Felnőtt felügyelet mellett használja, a csomagolást távolítsa el a gyermekek közeléből, nem alkalmas 3 év alatti gyerekeknek, apró részeket tartalmaz, fulladásveszélyes. Ennek a kreatív készletnek a használata bizonyos fokú motoros készségeket igényel.A feltüntetett ár egy csomagra érvényes. Ajándékdobozban szállítjuk.Méret: 150 mm x 220 mm x 50 mm

Hasonló termékek

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX