Kategóriák megjelenítése
Segítségre van szüksége?

Kérdése van? Írja meg nekünk!

Vagy hívjon bennünket a +420 777 555 226 telefonszámon.

Kreatív készlet - barna baglyos koszorú

Kreatív készlet - barna baglyos koszorú

A termék kódja:O0730041
Gyártó:MFP paper

Kapcsolódó termékek

Kreatív készlet - koszorú barna baglyokkal - Készítsen eredeti baglyos és szivecskés dekorációt a gyerekekkel.A gyerekek megmozgatják az ujjaikat és fejlesztik a kreatív gondolkodásukat. A dekoróació barna-szürke színű.A CSOMAG TARTALMA:nemezanyagcérnagolyóktöltelékcsengőutasításUTASÍTÁS:1/ Helyezzen tölteléket a szívekbe és varrja össze őket.2/ Helyezzen tölteléket a boglyokba és varrja össze őket.3/ Dekoróaciós öltéssel hímezze a szárnyakat.4/ Ragassza a teshez az szemeket, orror, szárnyakat, lábakat.5/ Kenje be a polisztirén golyókat ragasztóval és vonja be nemezzel.6/ Vezesse át a tűt a cérnával a szíveken, baglyokon és a golyókon, hogy láncot képezzenek.7/ A csengőt csatlakoztassa a cérna egyik végéhez, a másik végén pedig készítsen hurkot.FIGYELMEZTETÉS:Felnőtt felügyelet mellett használja, a csomagolást távolítsa el a gyermekek közeléből, nem alkalmas 3 év alatti gyerekeknek, apró részeket tartalmaz, fulladásveszélyes. Ennek a kreatív készletnek a használata bizonyos fokú motoros készségeket igényel.A feltüntetett ár egy csomagra érvényes. Ajándékdobozban szállítjuk.Méret: 150 mm x 220 mm x 50 mm

Kérdés az eladóhoz

Meg kell erősítenie, hogy nem robot vagy

Vélemények a termékről

Új hozzászólás megjelenítése

A megjegyzések az ön véleményének kinyilvánítására szolgálnak egy konkrét termékről.Köszönjük az ön hozzászóllásait.Mint üzemeltetői ennek a vitának fel vagyunk jogosítva a nem ide illő hozzászólások törlésére.

Értékelés:
Teljes értékelés
100 %
1 vásárló értékelése alapján

Hasonló termékek

Kreatív készlet - Angyalka 2db.
1149 Ft
Elérhetőség: 2 nap

Legfrissebb híreink

07.06.

Mikor válasszunk táskát egy első osztályosnak ?

Az ideális időpont az iskolai aktatáska vagy hátizsák kiválasztására júniusban vagy júliusban van.

31.05.

Oxybag iskolatáskák – új kollekció 2022

Az idei modellek új, továbbfejlesztett kialakításával nyűgöznek le, amely jobban illeszkedik a hátoldalra. Vannak népszerű Frozen vagy Minecraft licenctémák is!

22.03.

Herlitz iskolatáskák és hátizsákok 2022

Kiválóan illeszkedő ergonomikus táskák új formatervezésben a 2022-es évre.

MenuX

InformaceX