Kategóriák megjelenítése
Bagmaster NINY 21 A iskolai hátizsák

Bagmaster NINY 21 A iskolai hátizsák

Radir
ajándék ingyen
A termék kódja:G5011633
Mélység: 17 cm
Szélesség:31 cm
Magasság:40 cm
Teherbírás:7
Térfogat:18 l
Fényvisszaverő elemek: igen, minden oldalról
Gyártó:Bagmaster

Kiváló minőségű három rekeszes iskola táska/ hátizsák fiúknak az 1. - 3. osztály általános iskolások számára. Az első osztályig csak magasabb (kb. 128 cm -től) gyermekeknek alkalmas.

A fő rekesz kényelmesen elfér az iskolai táblák, az A4 -es notebookok vagy a nehezebb tankönyvek között. & Nbsp;
Ennek köszönhetően a megtöltött iskolai hátizsák jól illeszkedik az iskolás fiú hátához, és puhán párnázott, különösen a gerinc körül és a gerinc ágyéki része alatt. Az anatómiai alakítás, párnázás, beleértve a hatékony mélyedéseket is, lehetővé teszi a megfelelő légáramlást, ezáltal minimálisra csökkentve a gyermek hátának izzadását.
A második kamra belsejében egyértelmű szervező található.
Az elülső cipzáras kamra nagyon tágas, a belső részen van egy zseb egy snackdoboz számára. Ez a zseb tolltartókhoz vagy papucsokhoz is használható.
Fekete hálós zsebek a rugalmas szalaghoz, a hátizsák oldalán palackok tárolására alkalmasak.
A vállpántok anatómiai formájúak és lágyan párnázottak. A pántok egyénileg beállíthatók az iskolások méretéhez, a vállpántokon található felső és alsó műanyag csatok segítségével. A hátizsák rugalmas mellkasi szíjat tartalmaz, amely rögzíti a pántokat az iskolás fiú vállán. Ezt a mellkasi pántot bármikor eltávolíthatja.
A NINY iskolai hátizsák nagy mennyiségű fényvisszaverő anyagot tartalmaz, hogy maximalizálja a gyermek láthatóságát a közúti forgalomban. Különösen az iskolai hátizsák elülső részén, az oldalán, de a vállpántokon is.
Az iskolatáska gyártásához használt anyagok megfelelnek az EU biztonsági előírásainak. A fényvisszaverő anyagok az EU szabványoknak is megfelelnek.
A hátizsák alja párnázott (kívülről), használt, tartós, fekete 1680 D poliészter anyagból (tartóssága miatt különösen utazási bőröndöknél használják). & Nbsp; Az alsó része műanyag lábakkal van felszerelve - védi a hátizsákot a szennyeződéstől.
Az iskolai hátizsák a kampóhoz és a padhoz egy rongyhurokkal rögzíthető.

Áttekintés:
Háromrekeszes iskolai hátizsák - súlya csak 800 g
2 oldalsó hálós zseb, palackhoz alkalmas lágyan párnázott
Ceruza vagy snack zseb
Szervező
Párnázott alsó rész műanyag lábakkal az alj kopása ellen

Méretek: 40 x 31 x 17 cm
Súly: 0,8 kg
Terhelhetőség: 7 kg
Térfogat: 18 l

Gyártó: Bagmaster

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX