Kategóriák megjelenítése

PopSockets PopGrip Gen.2 London

A termék kódja:43122900
Gyártó:Hama
Mi az a PopSockets? (Tipp: táguló csoda)A PopSockets egy divatos kiegészítő, amely tovább fogja fejleszteni a mobilkészüléket. Biztosan ragaszkodjon üzenetek írásához, szelfik vagy videók készítéséhez. Csak "pattogjon", és húzza meg ezt a csodát, hogy jobban meg tudja fogni a készüléket, vagy amikor állványra van szüksége nagyszerű fotókhoz, videókhoz vagy bejegyzésekhez.
Tartó, állvány, kábelrendező és egyebek ...Ragasszon egy vagy két PopSocketet vagy kettőt mobiltelefonjának vagy táblagépének hátuljára, és azonnal jobb lehetőségeket kínál a készülék használatára. Akár szorosabban kell tartania a készüléket, akár állványra van szüksége, vagy szelídítenie kell a fejhallgató kábelét, vagy csak játszania kell valamivel, csak "pop" popSockets-t kell használni.A PopSockets nemcsak egy remek eszköz a telefon tartásához és a szilárdabb álláshoz, hanem segít a tablet és az olvasó kényelmesebb és biztonságosabb megtartásában is. A PopSockets szilárdan tapad az összes elterjedt eszközhöz és borítóhoz, de nem tapad a szilikon felületekre és a vízálló csomagolásra.A PopSockets többfelületi tartóval kombinálva szinte bármilyen függőleges felületre, például autó műszerfalára, tükrére, hűtőszekrényére, fejtámlájára, falára stb. Ragasztva rögzítheti telefonját.Akár a PopSocketeket helyezi a játékkonzoljára, akár egy akció kamerára, hogy jobban megfogja a vizet, vagy egy tükörre az ékszertermében, a lehetőségek végtelenek.
mobiltelefonokra, táblagépekre és borítókra / burkolatokra való ragasztás lehetősége
lehúzás és újraragasztás lehetősége egy másik helyre
nem alkalmas szilikonból készült vagy vízálló bevonattal ellátott csomagolásokhoz / burkolatokhoz
az alsó (ragasztó) felület átmérője: 3,5 cm
a felső felület átmérője: 3,9 cm
kihúzás ("befogás") lehetősége két lépésben: mélység 1,4 cm / 2 cm
mélység tágulatlan állapotban: 0,5 cm
anyaga: műanyag
az alsó rész színe: fekete BR>a felső rész színe / motívuma: mintás

Legfrissebb híreink

27.06.

Helyes ceruzafogás?

Ahhoz, hogy az írás a gyermek és a szülők számára az első pillanatoktól kezdve örömet és ne frusztrációt okozzon, fontos, hogy a kezdetektől fogva helyesen fejlesszük. Fontos a megfelelő fogás!

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

MenuX

InformaceX