Segítségre van szüksége?

Kérdése van? Írja meg nekünk!

Vagy hívjon bennünket a +420 777 555 226 telefonszámon.

Spirit iskolatáskák és hátizsákok

A Spirit márka modelljei között az alsó és felső tagozatosok, valamint az idősebb diákok is egyaránt találnak maguknak megfelelőt. A gyártó ezen kívül szabadidős hátizsákokat is kínál.

Ár Ft Ft
Szűrők megjelenítése
Stránka 1 z 3Következő

A Spirit Start termékcsalád klasszikus iskolatáskái anatómiailag formált, párnázott hátrésszel rendelkeznek, stabilak, jól áttekinthetőek. A vállpántok hosszúsága állítható, a szintén állítható mellkaspánt pedig tovább növeli a táska stabilitását. Az elülső hőszigetelő zseb ideális az uzsonnás doboz számára, az oldalzsebekbe pedig 0,5 literes kulacsok helyezhetők el.

A Spirit Pro Light iskolatáskák már első pillantásra jól felismerhetőek, ez előző modellektől formájukban, bordás kialakítású, párnázott hátrészükben, illetve LED világítással ellátott csatjukban különböznek. Átmenetet képeznek a klasszikus iskolatáskák és a hátizsákok között. Fedelük hajlékony, elülső és oldalfalaik pedig csak enyhén megerősítettek, nem kifejezetten merevek, mint az előző típusnál.

A Spirit a hátizsákok bőséges választékát kínálja: rengeteg különböző típusú, mintájú és hátrész-kialakítású változat elérhető. Mindegyik modell esetében megtalálható a laptop számára kialakított speciális zseb, a legtöbb esetben állíthatók a vállpántok és a mellkaspánt. A zenekedvelők értékelni fogják azokat a hátizsákokat, amelyek MP3 lejátszóhoz kapcsolható csatlakozóval felszereltek.

Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

06.09.

Bagmaster 2021 – új diák hátizsákok felső tagozatosoknak és középiskolásoknak

A 3 éves garanciát kínáló hagyományos cseh márka praktikus modelleket, minőséget és megfizethető árat kínál diákoknak.

01.09.

2021-es kollekció: Hama iskolatáska elsősöknek és Coocazoo iskolatáska

A Hama, Step by Step és Coocazoo márkák évek óta egyet jelentenek a minőséggel az iskolatáskák és aktatáskák területén.

23.08.

LEGO iskolatáskák 2021-es új kollekciója elsősöknek

A gyerekek imádják a LEGO-t! Kínálatunkban iskolába és szabadidős tevékenységekre alkalmas iskolatáskákat és hátizsákokat talál.

MenuX

InformaceX