Kismotorok, bébitaxik gyerekeknek

A gyermek robogó ideális segítséget nyújtanak a természetben vagy a városban való hosszabb séták során. A gyermekeket nem szeretik a monoton, hosszú sétát, szórakozni szeretnének! És közben gyakorolják a durva motorikus készségeket és edzik test stabilitását. A robogók ideális felkészülést jelentenek a roller vagy egy tricikli előtt. Ezért nálunk széles kínálattal találkozhatnak. Legyen szó stabilabb, négykerekű típusokról, melyek az autókhoz hasonlítanak, vagy nagyobb robogókról az ovisok számára, nálunk megtalálhatják. És hogy mi a mi tippünk? A cseh gyártású növekvő robogó, amely főleg lakásokba lett tervezve. Speciális csendes kerekekkel rendelkezik, ezért nem zavarja a szomszédokat.

Ár Ft Ft
Szűrők megjelenítése
Oldal 1 z 2Következő
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX