Kategóriák megjelenítése
ELMER´S Frosty nyálkakészítő készlet

ELMER´S Frosty nyálkakészítő készlet

A termék kódja:Z2077254
Gyártó:ELMER´S

Kapcsolódó termékek

Kreatív Elmer´s nyálkakészítő szett speciális téli kiadásban. A készlet tartalmaz egy átlátszó iskolai ragasztót, egy üveg varázslatos folyadékot és 4 színes csillogó dekorációs ragasztót tubusban. Nincs szükség további összetevőkre (pl. sütőpor és hasonló).A készlet tartalma:2x átlátszó Elmer´s iskolai ragasztó (átlátszó alapot készít a nyálka számára)2x üveg mágikus Elmer´s folyadék (a ragasztót nyálkává alakítja)4x Elmer´s dekorációs ragasztó csillámokkal (kék és fehér)Fontos információk:Nagyon fontos a mágikus folyadék folyamatos adagolása és keverése!Nincs szükség semmi másra a nyálka előállításához.Csak egy tálra és egy spatulára van szüksége az összes hozzávaló elkeveréséhez.A kész nyálkát lezárva tárolja, nehogy megszilárduljon.A játék után alaposan mosson kezet.Felnőtt felügyelet szükséges.Mosható, nem mérgező, gyermekek számára biztonságos (3 év alatt nem alkalmas). Nem tartalmaz bóraxot.

Legfrissebb híreink

27.06.

Helyes ceruzafogás?

Ahhoz, hogy az írás a gyermek és a szülők számára az első pillanatoktól kezdve örömet és ne frusztrációt okozzon, fontos, hogy a kezdetektől fogva helyesen fejlesszük. Fontos a megfelelő fogás!

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

MenuX

InformaceX