Karácsonyi ajándékötletek gyerekeknek

A karácsonyt a családok manapság vallástól függetlenül a béke, a család és a szeretet ünnepeként ünneplik. A szerető szülők azonban minden évben hatalmas problémával találják szembe magukat - hogyan elégíthetnék ki gyerekeik igényeit anélkül, hogy személyes csődöt kellene jelenteniük?
Kínálatunkban praktikus, és csupán örömet szerző karácsonyi ajándékokat, építőkészleteket, társasjátékokat, Mindok, Albi, Alexander és Trefl asztali játékokat, valamint Ravensburger, Trefl és Dino kirakósokat, sőt még nem mindennapi ajándékokat is talál. Lepje meg gyermekét AvengersJégvarázsMinecraft, Fortnite, Kisvakond, Bing nyuszi vagy Mancs őrjárat licenc termékekkel. Cornette és Vienetta gyerek pizsamákat is kínálunk. Merítsen ihletet karácsonyi ajándék tippjeinkből.
Oldal 1 z 11Következő
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX