Segítségre van szüksége?

Kérdése van? Írja meg nekünk!

Vagy hívjon bennünket a +420 777 555 226 telefonszámon.

Karácsonyi ajándékötletek kisgyerekeknek és óvodásoknak

A finommotoros készségek, a logika, a kreativitás és a fantázia fejlesztése rendkívül fontos óvodás korban. Ennek köszönhetően kínálatunkban olyan karácsonyi ajándékokat talál, mint például társasjátékok, asztali játékok óvodásoknak és fa játékok! Természetesen lányoknak és fiúknak szánt kreatív szetteket is talál, beleértve a közkedvelt gyurmákat is. Merkur, Playstix és HEXBUG építőkészleteket is értékesítünk. A szülők értékelni fogják a koncentráció, valamint a betűk és a számok tanulását támogató lenyűgöző oktató játékokat.

Egy egészen praktikus ajándékkal, iskolatáskával is hatalmas örömet szerezhet, amely a leendő elsősöknek gyakran a lehető legjobb ajándék! Jelenleg Minionok, Jégvarázs, Így neveld a sárkányodat, Minecraft licenc termékeket, dinoszauruszos motívummal, esetleg traktorral, csillogó lepkékkel, lovakkal díszített táskákat, valamint Herlitz, Oxybag, Hama, Bagmaster, Ergobag márkájú és egyéb iskolatáskákat talál kínálatunkban.
Oldal 1 z 7Következő
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

30.08.

Iskolai felszerelések - kütyük és érdekességek

Tudtad, hogy van eltüntethető filctollal ellátott highlighter, hogy van újszerű kivitelű, cserélhető újratöltővel ellátott radír toll? És még sok más.

07.06.

Mikor válasszunk táskát egy első osztályosnak ?

Az ideális időpont az iskolai aktatáska vagy hátizsák kiválasztására júniusban vagy júliusban van.

31.05.

Oxybag iskolatáskák – új kollekció 2022

Az idei modellek új, továbbfejlesztett kialakításával nyűgöznek le, amely jobban illeszkedik a hátoldalra. Vannak népszerű Frozen vagy Minecraft licenctémák is!

MenuX

InformaceX