Karácsonyi ajándékötletek kisgyerekeknek és óvodásoknak

A finommotoros készségek, a logika, a kreativitás és a fantázia fejlesztése rendkívül fontos óvodás korban. Ennek köszönhetően kínálatunkban olyan karácsonyi ajándékokat talál, mint például társasjátékok, asztali játékok óvodásoknak és fa játékok! Természetesen lányoknak és fiúknak szánt kreatív szetteket is talál, beleértve a közkedvelt gyurmákat is. Merkur, Playstix és HEXBUG építőkészleteket is értékesítünk. A szülők értékelni fogják a koncentráció, valamint a betűk és a számok tanulását támogató lenyűgöző oktató játékokat.

Egy egészen praktikus ajándékkal, iskolatáskával is hatalmas örömet szerezhet, amely a leendő elsősöknek gyakran a lehető legjobb ajándék! Jelenleg Minionok, Jégvarázs, Így neveld a sárkányodat, Minecraft licenc termékeket, dinoszauruszos motívummal, esetleg traktorral, csillogó lepkékkel, lovakkal díszített táskákat, valamint Herlitz, Oxybag, Hama, Bagmaster, Ergobag márkájú és egyéb iskolatáskákat talál kínálatunkban.
Oldal 1 z 5Következő
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX