Segítségre van szüksége?

Kérdése van? Írja meg nekünk!

Vagy hívjon bennünket a +420 777 555 226 telefonszámon.

Karácsonyi ajándékötletek kisiskolásoknak

Karácsonyi ajándékokat legfőképpen gyerekeknek vásárolunk, azonban még nekik is igyekszünk olyan praktikus darabot választani, ami nem terheli meg túlságosan a pénztárcánkat. Ezzel egyidejűleg azonban valami olyasmivel kell megajándékozni a hozzánk legközelebb állókat, aminek valóban örülni fognak. Hogyan lehet ezt megoldani? Kínálatunkban fejlesztő és mókás társasjátékokat, kreatív játékokat, beleértve a homokfestést, lányoknak megfelelő hímző szetteket, valamint gyurmát is talál. Ezen felül fiúknak alkalmas kreatív játékok közül is válogathat. Az építőkészletek fejlesztik az iskolások fantáziáját, a Merkur vagy a HEXBUG márka építőkészletei közül válogathat. A karácsony az iskolatáska cseréjére is alkalmas lehet.
Oldal 1 z 3Következő
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

30.08.

Iskolai felszerelések - kütyük és érdekességek

Tudtad, hogy van eltüntethető filctollal ellátott highlighter, hogy van újszerű kivitelű, cserélhető újratöltővel ellátott radír toll? És még sok más.

07.06.

Mikor válasszunk táskát egy első osztályosnak ?

Az ideális időpont az iskolai aktatáska vagy hátizsák kiválasztására júniusban vagy júliusban van.

31.05.

Oxybag iskolatáskák – új kollekció 2022

Az idei modellek új, továbbfejlesztett kialakításával nyűgöznek le, amely jobban illeszkedik a hátoldalra. Vannak népszerű Frozen vagy Minecraft licenctémák is!

MenuX

InformaceX