Karácsonyi ajándékötletek kisiskolásoknak

Karácsonyi ajándékokat legfőképpen gyerekeknek vásárolunk, azonban még nekik is igyekszünk olyan praktikus darabot választani, ami nem terheli meg túlságosan a pénztárcánkat. Ezzel egyidejűleg azonban valami olyasmivel kell megajándékozni a hozzánk legközelebb állókat, aminek valóban örülni fognak. Hogyan lehet ezt megoldani? Kínálatunkban fejlesztő és mókás társasjátékokat, kreatív játékokat, beleértve a homokfestést, lányoknak megfelelő hímző szetteket, valamint gyurmát is talál. Ezen felül fiúknak alkalmas kreatív játékok közül is válogathat. Az építőkészletek fejlesztik az iskolások fantáziáját, a Merkur vagy a HEXBUG márka építőkészletei közül válogathat. A karácsony az iskolatáska cseréjére is alkalmas lehet.
Oldal 1 z 5Következő
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX