Kategóriák megjelenítése
Szatén pamut ágynemű Matějovský Blanka Matragi Air

Szatén pamut ágynemű Matějovský Blanka Matragi Air

Radir
ajándék ingyen
A termék kódja:M11933
Gyártó:Matějovský

Kapcsolódó termékek

Frottír lepedő lila
7569 Ft
Elérhetőség: 2 nap

Merítsen ihletet a limitált szériás ágyneműből, amely a neves Matragi Blanka divattervező ELEMENTS kollekciójának motívumai alapján készült. A művész maga az élet ünnepeként és a gyökerekhez való visszatérésként jellemzi ezt a kollekciót. Az elegáns, mégis nagyon merész és átgondolt motívumok a szerző innovatív ötleteit sugározzák, és első látásra optikai illuzionista elemekkel nyűgöznek le.

Ez a Matějovský ágynemű limitált kollekciója tinédzsereknek Blanka Matragi divattervezővel együttműködve. Az ágyneműt luxus díszdobozban szállítjuk.

Az ágynemű luxus pamut mako szaténból készült, és a legmodernebb digitális nyomtatással van nyomtatva. A motívum mindkét oldalon ugyanaz, mint a fotón, az ágynemű kényelmes cipzárral van felszerelve.

Mérete: 140 x 200 cm, 70 x 90 cm
Gyártó: Matějovský

Legfrissebb híreink

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

01.08.

Stil - az első osztályosoknak szánt aktatáskáktól a diákhátizsákokig

Bemutatjuk a nagyon népszerű, és jól illeszkedő STIL iskolai aktatáskákat. A továbbiakban áttekinthetően láthatod a hátizsákokat az 1. osztályosoktól a középiskolásokig - modellek és formatervek a 2023-as évre.

MenuX

InformaceX