Kategóriák megjelenítése
Matějovský Achát pamut deluxe ágyneműhuzat

Matějovský Achát pamut deluxe ágyneműhuzat

A termék kódja:863692
Gyártó:Matějovský

A modern ágynemű Achát nem csak egy minimalista hálószobában lesz igazi gyöngyszem. Hagyja magát elvarázsolni az elegánsan összehangolt színekkel, amelyekben a kék, a szürke, a lila, a régi rózsaszín és az aranybarna lágy árnyalatai tükröződnek vissza.

A Cotton deluxe digitális ágynemű a legmodernebb digitális nyomtatással van nyomtatva, amely rendkívül precíz részletességet biztosít. A kényelmes cipzáros záródás magától értetődő. A paplanhuzat színe mindkét oldalán azonos. A párna felső és alsó része a motívum grafikai kialakításában különbözik, lásd a fotót.

Anyaga: 100% pamut deluxe digital
A takaró mérete: 140x200 cm
A párna mérete: 70x90 cm

Gyártó: Matějovský

Legfrissebb híreink

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

01.08.

Stil - az első osztályosoknak szánt aktatáskáktól a diákhátizsákokig

Bemutatjuk a nagyon népszerű, és jól illeszkedő STIL iskolai aktatáskákat. A továbbiakban áttekinthetően láthatod a hátizsákokat az 1. osztályosoktól a középiskolásokig - modellek és formatervek a 2023-as évre.

MenuX

InformaceX