Kategóriák megjelenítése

Stil Indian blue iskolatáska 3db. készlet és irattartó ajándékba

Irattartó A4
ajándék ingyen
Irattartó A4
Radir
ajándék ingyen
A termék kódja:1523968
Gyártó:Stil

Kapcsolódó termékek

A háromkamrás Junior Indian blue iskolai hátizsákok, tolltartó és tornazsák   toll motívummal   1. - 4. osztályos alapiskolások számára lesz megfelelő..

Az állítható magasságú hátrendszer négy fokozattal biztosítja, hogy a hátizsák a gyermek magasságának megfelelően és optimálisan illeszkedjen a hátára. A hátizsák a gyerekkel együtt növekszik és a hátrész ergonómikus kialakításának köszönhetően tökéletesen illeszkedik a hátára.

A hátizsák három rekesszel rendelkezik < / STRONG> és egy zsebbel az apró tárgyakhoz. A hátizsák főrekeszében külön zseb található a füzetbox tárolására. A középső kamrában van egy kis cipzáras zseb, az elülső kamrában pedig egy hálós anyagú szervező található, amely cipzárral zárható. Az oldalsó hálós zsebeket a palack szállítására tervezték, és tépőzárral vannak ellátva.

Az Air Flow rendszer és a légáteresztő párnázás remek légáramlást és kellemes viseletet biztosít. A párnázott, hevederekkel állítható vállpántokat mellkaspánt egészíti ki a viselési kényelem növelése érdekében. A hátizsákot minden oldalról fényvisszaverő elemek egészítik ki a nagyobb biztonság érdekében. Puhán párnázott fogantyút a kézben való hordozáshoz, a textilhurkot pedig a függesztéshez használhatja.

Áttekintés :

 • állítható magasságú hátrendszer négy fokozattal
 • 3 tágas kamra további funkcionális felosztással
 • főrekesz külön zsebbel a irattartó és fúzetek számára
 • air flow hátrrendszer légáteresztő párnázással a kényelmes viselet érdekében
 • párnázott, állítható hosszúságú vállpántok
 • mellkaspánt a fokozott viselési kényelem érdekében
 • oldalsó hálós zsebek palackhoz
 • minőségi cipzárak
 • fényvisszaverő elemek a hátizsák minden oldalán
 • párnázott fogantyú a hátizsák kényelmes hordozásához
 • szövethurok hátizsák felakasztására
 • erős víztaszító anyag
 • vízálló alja műanyag lábakkal

Méretek: 40 x 30 x 20 cm
Súly: 0,9 kg
Teherbírás: 7 kg
Térfogat: 20 l

Gyártó: Stil

Egyrészes tolltartó 23 különböző méretű gumiszalaggal a nagyobb ceruzák vagy tollak, vonalzó, hegyező és radír kényelmes tárolásához. A két belső szárny átlátszó zsebbel rendelkezik a külső oladlán, az órarend vagy egyéb apró dokumentumok számára. Belső oldalán egy kis zseb található, amely patenttal zárható.

A tolltartó mérete : 19,5 x 13 x 3,5 cm
Kiváló minőségű erős anyagból készült tornazsák/textilzseb cipzáras zsebbel és két oldalsó húzózsinórral, amelyek biztosítják a szoros lezárást és a vállakon történő kényelmes hordozhatóságot.
Méret: 44 x 32 cm

Gyártó: Stil

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX