Stil iskolatáskák és hátizsákok

STIL anatómiai iskolatáskák (néha helytelenül Still-ként, vagy hátizsákként feltüntetve) - klasszikusan merev formájú modellek hajtókával, első ránézésre rendkívül kompakt megjelnéssel. Elsősöknek javasoltak, még a kisebb termetű tanulóknak is megfelelőek. Nagy előnyük, hogy tökéletesen illeszkednek a gyermekek hátához. Az olyan kiegészítők, mint a szellőzés érdekében hornyokkal kiegészített anatómiai formázású hátrész, a fényvisszaverő elemek, az állítható vállpántok, valamint az oldalsó és elülső zsebek alapvetőnek számítanak. Ezen felül mellkasi övvel ellátottak, a hajtóka a Fidlock zár által automatikus lezár. 
JUNIOR hátizsákok - új, kiváló minőségű és ergonomikus formájú könnyű táskákról van szó, amelyek állítható magasságú 3D hátrendszerrel ellátottak, az alsó tagozatosoknak javasoltak (magasabb termetű elsősöknek is megfelelőek). 3 kamrából, apró tárgyak tárolsára szolgáló elülső zsebből, valamint oldalsó hálós zsebekből állnak. Alacsony súly (600 g), számos fényvisszaverő elem, mellkasi öv, oldalsó behúzó hevederek - ezek további előnyöknek számítanak.
Az táskák alacsony súlyukkal és stílusos dizájnukkal tűnnek ki. Három kamrával és például kulacsra használható oldalsó zsebekkel rendelkeznek. Elérhető áron kapható modellekről van szó, minőségük azonban nem hasonlítható össze a Bagmaster, vagy a Hama táskák minőségével.
Ajándék - a kiválasztott Stil iskolatáskákhoz csattal ellátott borítékot adunk ajándékba!
 

Ár Ft Ft
Szűrők megjelenítése
Oldal 1 z 5Következő
Stil Rainbow unicorn iskolatáskaAjándék
27 414 Ft
Elérhetőség: 7 nap
Az iskolaszerekről se feledkezzen meg, amelyeket a további kategóriákban talál.
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX