Gyermek maszkok a kínálatunkban! Védjük egymást.
Segítségre van szüksége?

Kérdése van? Írja meg nekünk!

Vagy hívjon bennünket a +420 777 555 226 telefonszámon.

Stil iskolatáskák és hátizsákok

A Stil gyártó (vagy Still - ahogy néha helytelenül feltüntetik) kompakt megjelenésű iskolatáskái klasszikusan merev formájúak, fedelesek. Az apróbb termetű elsősöknek is megfelelőek. Hátrészük anatómiailag formált, a domborulatok biztosítják a megfelelő szellőzést. Fényvisszaverő részletekben gazdagok, vállpántjaik hosszúsága állítható, elülső és oldalzsebekkel rendelkeznek. Mellkaspánttal felszereltek, fedelük automatikusan záródik a Fidlock csatnak köszönhetően. Mindegyik modellhez tartozik egy uzsonnás doboz is, melyet automatikusan a táskához csomagolunk.

A gyártó Junior kategóriás hátizsákjai minőségi, ergonomikus, könnyített iskolai hátizsákok, 3D-s hátrész-kialakítással, melyek az alsós korosztályú gyermekek számára megfelelőek (beleértve a nagyobb termetű elsősöket is). Háromrekeszesek, elülső zsebük alkalmas a kisebb tárgyak elhelyezésére, oldalzsebeik hálós anyagból készültek. További előnyük, hogy alacsony tömegűek (mindössze 0,6 kg), bővelkednek a fényvisszaverő részletekben, mellkaspánttal rendelkeznek, oldalukon pedig pántokkal szűkíthetőek.
A Teen termékcsalád könnyű, dizájnos hátizsákjait a harmadik és negyedik osztályosoknak, valamint a felsősöknek és idősebb diákoknak ajánljuk. Háromrekeszesek, oldalzsebeikben kényelmesen elférnek a kulacsok. Minőségük ugyan nem fogható a Bagmaster, Topgal vagy a Hama gyártók termékeihez, de áruk igen kedvező, így ár-érték arányban az élen vannak.

Ár Ft Ft
Szűrők megjelenítése
Stránka 1 z 3Következő
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

30.04.

Stil 2020 – Iskolatáskák és iskolai hátizsákok új kollekciója

Az elsősöknek való iskolatáskák, közkedvelt hátizsákok és más iskolaszerek specialistájának, a Stil gyártónak idei kínálata

24.02.

Bagmaster 2020 – Új iskolatáskák és hátizsákok minden kisiskolásnak

A gyártó az idei évben egy sor vadi új iskolai hátizsákot dob piacra - az alsó tagozatosok nagy örömére. Cikkünkben a modellek előnyeit és hátrányait is megmutatjuk.

01.10.

Nikidom Roller – innovatív iskolatáskák két keréken

Ergonomikus, praktikus, strapabíró és jópofa.A gurulós iskolatáska tényleg leveszik gyermeke válláról a terhet.

MenuX

InformaceX