Hama iskolatáskák és hátizsákok

Az ismert német gyártó által gyártott fényűző isklotáskák elsősöknek és a Hama Step by step iskolatáskák kiváló minőségű kidolgozásukkal tűnnek ki. Általában szettekben kaphatók. Anatómiai formázású hátrésszel, számos fényvisszaverő elemmel, mellkasi hevederrel, termo zsebbel és további kiegészítőkkel rendelkeznek. Nagyobb gyermekeknek ajánlottak, általában az egész alsó tagozatot kibírják.
A Baggymax termékcsaládok egyszerűbbek és kedvezőbb áron kaphatók. A Hama hástizákok elsősorban formájukkal, a hajtóka kivitelével, valamint záródásukkal különböznek egymástól. A Hama LIGHT 2 termékcsalád könnyebb (0,9 kg) iskolátskákat kínál.
Igényesebb vásárlóknak a Coocazoo termékcsalád a megfelelő választás. Azonos motívimumú kiegészítők is megvásárolhatók.
A 2020-as év ujdonságai: Step by Step GRADE alsó tagozotosoknak, amelyek 100% PET palackokból készültek, még kis termetű gyermekekhez is kiválóan illeszkednek, az elsősöknek szánt iskolatáska szuper könnyű, súlya csupán 750 g.

2022-es kollekció - tekintse meg a legkeresettebb iskolatáskákat tartalmazó áttekinthető összehasonlításunkat.

Ár Ft Ft
Szűrők megjelenítése
Oldal 1 z 6Következő
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX