Coocazoo hátizsákok a Hamától

A Coocazoo a német Hama cég újrahasznosított anyagokból készült, kiváló minőségű iskolai és diákhátizsákjai. Ugyanolyan mintázatú kiegészítők közül választhatnak hozzájuk, mint például tolltartók, pénztárcák és sporttáskák. A menő modellek és minták választéka még a legigényesebb vásárlókat is kielégíti.
A hosszú évek óta jól fogyó JobJobber, RayDay és CarryLarry2, amelyekben nincs visszacsúsztatható rendszer, már csak elkeltek, és nem váltják őket új modellek.
Ezzel szemben a ScaleRale-t 2022-re a Coocazoo MATE, JOKER és PORTER modellek váltották fel.

Ár Ft Ft
Szűrők megjelenítése
Oldal 1 z 4Következő
Coocazoo RayDay termékcsalád már 3. - 4. osztályos tanulók számára is alkalmas. Nagyon kényelmes viselést biztosít. Behúzható hevederekkel és csúszkás mellkasi pánttal, oldalsó pántokkal és derékövvel ellátott. A hátizsák elülső oldalán fényvisszaverő mintával ellátott pánt található, amelyre lámpa rögzíthető.
A CarryLarry2 felső tagozatosoknak alkalmas hátizsák sporttevékenységekhez és iskolába egyaránt megfelelő. Elülső oldalán lévő tépőzáras pántjának köszönhetően eredeti, a pánt segítségével pulóver és gördeszka egyaránt rögzíthető a hátizsákhoz. A RayDay-hez hasonló kiegészítőkkel rendelkezik, kivéve a behúzható hevedereket.
A JobJobber2 modell felső tagozatosoknak alkalmas, 1 cm-rel magasabb, mint a CarryLarry modell. A kiváló minőségű anyagok és kivitel ismét hosszú élettartamot garantálnak. Súlya csupán 1 kg. Behúzható hevederekkel és csúszkás mellkasi övvel, oldalsó pántokkal, valamint egyszerű derékövvel rendelkezik.
ScaleRale AGR tanúsítvánnyal büszkélkedhet, felső tagozotasoknak javasolt. A német AGR tanúsítvány megfelelő ergonómiájú hátrészről tanúskodik. A párnázott vállpántok magassága és hossza állítható, a táska így garantálja a gyermek hátának egészséges fejlődését. Az alacsonyabb modellekkel ellentétben a deréköv párnázott. Behúzható hevederekkel és csúszkás mellkasi övvel szintén rendelkezik. A vállpántok magassága a táska viselése közben is teljes mértékig állítható - mindez az egyedi szerkezetnek köszönhető, amelyet az alábbi ábrán is megtekinthet. Súlya 1200 g.

TIPPÜNK! A ScaleRale termékcsalád megvásárlását 140 cm-es gyermekeknek, valamint olyan szülőknek ajánljuk, akik szeretnék, ha a táska együtt nőne gyermekükkel. Ennél a magsságnál a magasabb ár és a magasabb súly mellett is megéri egy ilyen modell beszerzése.

Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX