Step by Step GRADE

A 2020-as év újdonsága, a minőségi Hama Step by Step GRADE iskolatáska elsősöknek biztosan nem fog csalódást okozni! KÖRNYEZETBARÁT MODELL - 100% újrahasznosított PET palackokból készült, káros PFC-k nélküli impregnálással ellátott, ezen felül német AGR tanúsítvánnyal és 4 év garanciával büszkélkedhet! Bár hátizsákról van szó, mégis megfelel az iskolatáskát illető összes követelménynek. Stabilan áll, egy fő kamrával, valamint funkcionális kiegészítőkkel is rendelkezik, beleértve a Fidlock mágneses zárat, az állítható magasságú vállpántokat (Easy Grow System), valamint a párnázott derékpántot is. Az elsősöknek szánt modellek közt TOP termékként tekintünk rá, kiválóan illeszkedik a gyermekekhez és rendkívül alkalmas az alsó tagozatosok számára.
 
Ár Ft Ft
Szűrők megjelenítése
Oldal 1 z 2Következő
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX