Step by Step Touch iskolatáskák a Hamától

A Step by Step a Hama vállalat által gyártott iskolatáskák termékcsaládja. Olyan stabil, robusztus iskolatáskákról van szó, amelyek a legnagyobb terhelést is kibírják. Eberhard Faber ceruzákkal töltött tolltartót, hengeres tolltartót, tornazsákot és pénztárcát tartalmazó szettben kaphatók. Magas minőségű kidolgozásuknak köszönhetően rendszerint az egész alsó tagozaton keresztül kísérik a gyermeket, német AGR tanúsítvánnyal rendelkeznek. Nagyobb növésű kisiskolásoknak javasoltak.
A Step by Step Touch magassága 37 cm, kényelmes párnázással és olyan kiegészítőkkel ellátott, mint a behúzható hevederek és csúszkás mellkai öv, fém zár, valamint tízóraira alkalmas hőszigetelt zseb. 
A Hama Step by Step Touch 2 1,5 cm-rel magasabb, épp olyan kényelmes és egészséges viselést tesz lehetővé, mint a Touch változat. Ezen felül Fidlock mágneses zárral is rendelkezik.

 
Ár Ft Ft
Szűrők megjelenítése
Oldal 1 z 1
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX