Kategóriák megjelenítése
Gyermek pamut Deluxe ágynemű Matějovský Láma

Gyermek pamut Deluxe ágynemű Matějovský Láma

A termék kódja:817364
Gyártó:Matějovský

Kapcsolódó termékek

A bájos Matějovský Lama ágynemű másolja az aktuális trendeket, és garantáltan felcsillan minden kis hercegnő szemét. A szülők értékelni fogják a kiváló minőségű, 100% pamutból készült anyagot.

A láma központi motívumát rózsaszín alapon csak a felső oldala rögzíti, az ágynemű alsó oldala játékos színes mintákkal és feliratokkal van kitűzve, amint az a következő fotón látható. Ez a népszerű kétoldalas kivitel egyedülálló változékonyságot eredményez. Az ágynemű praktikus cipzárral van felszerelve.

Anyaga: 100% luxus pamut
Méretek: 140x200 cm, 70x90 cm

Hasonló termékek

Legfrissebb híreink

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

01.08.

Stil - az első osztályosoknak szánt aktatáskáktól a diákhátizsákokig

Bemutatjuk a nagyon népszerű, és jól illeszkedő STIL iskolai aktatáskákat. A továbbiakban áttekinthetően láthatod a hátizsákokat az 1. osztályosoktól a középiskolásokig - modellek és formatervek a 2023-as évre.

MenuX

InformaceX