Kategóriák megjelenítése
Ceruza Griffix 2 balkezes - kék

Ceruza Griffix 2 balkezes - kék

A termék kódja:W955286
Gyártó:Pelikan

Kapcsolódó termékek

Rajzblokk A4
1014 Ft
Raktáron
Radír Kores fehér
207 Ft
Raktáron
Mechanikus "versatil" ceruza dobozban, HB heggyel.
A speciális Griffix® ergonomikus markolat a gyermekek kezéhez igazodik, és úgy lett kialakítva, hogy segítsen nekik az első írási kísérletek során. A ceruza tökéletesen illeszkedik a gyermek kezébe. A hegy és a fogantyú távolsága megegyezik a töltőtollakéval, így ideális képzési eszköz a későbbi átmenethez a haladó íráshoz.
Jobbkezesek számára is gyártják.

A Griffix® a német íróeszközök négyszintű rendszere, amely óvodás kortól fejleszti a gyermekek finom motorikus képességeit, előnyt biztosítva számukra az írásban és a tanulásban. Négy eszközt ötvöz, amelyek együttesen egy kifinomult rendszert alkotnak: viaszkréta, ceruza, roller és töltőtoll.
A tudósok által a tanárokkal együttműködve tervezett ergonómikus kialakítás elősegíti a megfelelő fogást. A gyerekek természetesebben és nyugodtabban írnak és rajzolnak vele. Mivel a Griffix® kezdettől fogva a megfelelő fogáshoz vezet, a gyermeknek nem kell megszoknia a tollak új féle fogását. A toll végén lévő smiley mindig megmutatja neki, ha helyesen tartja a tollat.

Gyártó: Pelikan

Legfrissebb híreink

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

01.08.

Stil - az első osztályosoknak szánt aktatáskáktól a diákhátizsákokig

Bemutatjuk a nagyon népszerű, és jól illeszkedő STIL iskolai aktatáskákat. A továbbiakban áttekinthetően láthatod a hátizsákokat az 1. osztályosoktól a középiskolásokig - modellek és formatervek a 2023-as évre.

MenuX

InformaceX