Kategóriák megjelenítése
Segítségre van szüksége?

Kérdése van? Írja meg nekünk!

Vagy hívjon bennünket a +420 777 555 226 telefonszámon.

Ceruza Griffix 2 balkezes - kék

Ceruza Griffix 2 balkezes - kék

A termék kódja:W955286
Gyártó:Pelikan

Kapcsolódó termékek

Rajzblokk A4
849 Ft
Raktáron
Radír Kores fehér
196 Ft
Raktáron
Mechanikus "versatil" ceruza dobozban, HB heggyel.
A speciális Griffix® ergonomikus markolat a gyermekek kezéhez igazodik, és úgy lett kialakítva, hogy segítsen nekik az első írási kísérletek során. A ceruza tökéletesen illeszkedik a gyermek kezébe. A hegy és a fogantyú távolsága megegyezik a töltőtollakéval, így ideális képzési eszköz a későbbi átmenethez a haladó íráshoz.
Jobbkezesek számára is gyártják.

A Griffix® a német íróeszközök négyszintű rendszere, amely óvodás kortól fejleszti a gyermekek finom motorikus képességeit, előnyt biztosítva számukra az írásban és a tanulásban. Négy eszközt ötvöz, amelyek együttesen egy kifinomult rendszert alkotnak: viaszkréta, ceruza, roller és töltőtoll.
A tudósok által a tanárokkal együttműködve tervezett ergonómikus kialakítás elősegíti a megfelelő fogást. A gyerekek természetesebben és nyugodtabban írnak és rajzolnak vele. Mivel a Griffix® kezdettől fogva a megfelelő fogáshoz vezet, a gyermeknek nem kell megszoknia a tollak új féle fogását. A toll végén lévő smiley mindig megmutatja neki, ha helyesen tartja a tollat.

Gyártó: Pelikan

Kérdés az eladóhoz

Meg kell erősítenie, hogy nem robot vagy

Vélemények a termékről

Új hozzászólás megjelenítése

A megjegyzések az ön véleményének kinyilvánítására szolgálnak egy konkrét termékről.Köszönjük az ön hozzászóllásait.Mint üzemeltetői ennek a vitának fel vagyunk jogosítva a nem ide illő hozzászólások törlésére.

Értékelés:
Teljes értékelés
0 %
Eddig még senki nem értékelte a terméket.

Legfrissebb híreink

30.08.

Iskolai felszerelések - kütyük és érdekességek

Tudtad, hogy van eltüntethető filctollal ellátott highlighter, hogy van újszerű kivitelű, cserélhető újratöltővel ellátott radír toll? És még sok más.

07.06.

Mikor válasszunk táskát egy első osztályosnak ?

Az ideális időpont az iskolai aktatáska vagy hátizsák kiválasztására júniusban vagy júliusban van.

31.05.

Oxybag iskolatáskák – új kollekció 2022

Az idei modellek új, továbbfejlesztett kialakításával nyűgöznek le, amely jobban illeszkedik a hátoldalra. Vannak népszerű Frozen vagy Minecraft licenctémák is!

MenuX

InformaceX