Grafitceruzák, nyomósironok

Minden ceruza puha fából készült, a legtöbbjük lakkozott, a hegyek általában nem törnek, tehát a megfelelő ceruza kiválasztása nehéz feladat is lehet.
Elsősöknek erősebb, jobb ergonómiájú Stabilo márkájú termékeket javasolunk, amelyek jobb- és balkezeseknek kialakítottak, csúszásgátló felületűek, ezen felül az állatkás mintájú, háromszög testű Kores termékek, valamint a Koh i noor (Koh-i-noor) háromszög testű ceruzák, esetleg a Maped és az ún. JUMBO ceruzák megvásárlását javasoljuk.
Idősebb diákoknak keskenyebb változatú háromszög és hatszög testű ceruzákat, valamint  műszaki rajzhoz alkalmas ceruzákat is talál kínálatunkban. 
A ceruzák keménységét alább találja.
 
Ár Ft Ft
Szűrők megjelenítése
Oldal 1 z 4Következő
Az iskolában leginkább használatos keménységek:

1 = B (a három közül a legpuhább, írásra, rajzolásra alkalmas)
2 = HB (írásra és rajzolásra alkalmas)
3 = H (műszaki rajzok rajzolására alkalmas)

Kínálatunkban kiváló minőségű Koh i noor szetteket is talál, amelyek művészi rajzokhoz és műszaki rajzokhoz alkalmasak, a keménységi tartomány 8B-10H. Azt, hogy hogyan kell kiválasztani a megfelelő keménységet, cikkünkben találja.
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX