Kategóriák megjelenítése

Premium Light Isha - My love Pet iskolatáska és A4-es füzettartó box ajándékba

Füzetdoboz A4 PVC
ajándék ingyen
Füzetdoboz A4 PVC
A termék kódja:8-38220
Mélység: 18 cm
Szélesség:31 cm
Magasság:39 cm
Teherbírás:8
Térfogat:19 l
Fényvisszaverő elemek: igen
Gyártó:Oxybag

Hasonló termékek

Premium Flamingó iskolatáska és A4-es füzettartó box ajándékbaAjándék(1)
23 754 Ft
Elérhetőség: 2 nap
Premium Light iskolatáska aranyos kutyussal és szürke szőrös fityegővel az elsősök számára. A könnyített anyagnak köszönhetően csak 900 g a tömege. Az OXYBAG iskolatáskák egyediek az eredeti licenszes és nem licenszes motívumokkal és szépen illeszkedik az elsősök hátán. Anatómiailag formázott háti résszel és szélesebb, puhán párnázott vállpántokkal rendelkeznek, amelyek úgy vannak kialakítva, hogy megfeleljenek a gyermekek alakjának. A vállpántok így jobban tapadnak a háthoz és segítik a hát egyenletes terhelését. A háti rész párnázása kellemes légáteresztő anyagból készült és a formájának köszönhetően lehetővé teszi a megfelelő szellőzést. A gyermek így nem izzad meg könnyen a táska alatt. A gyermek biztonságát minden oldalról fényvisszaverő elemek biztosítják, beleértve a záron található fényvisszaverőt is. A vállpántok varrásának köszönhetően a táska már 121 cm-es magasságtól viselhető.További leírás:- Egy nagy, átlátható rekesz- A hátnál dupla mozgatható zseb az A4-es füzettartók számára, gumival rögzítve- Nagy átlátszó zseb az órarend számára és kisebb átlátszó zseb a névcímke számára a fedél belsején- Két egyforma oldalsó cipzáras zseb az innivalós üveg számára, az oldalsó tépőzárnak köszönhetően a zsebek mérete növelhető- Nagy elülső tépőzáras zseb a tízórai vagy a tolltartó számára- Állítható mellkasi pánt- Állítható vállpántok biztosítóval- Összehúzó pántok a vállpántok felső részénél- Szilárd aljzat praktikus lábakkal- Fényvisszaverő elemek a táska teljes kerületén- Egy fül a táska felakasztásához vagy kézben hordásához- Fényvisszaverő a záronMéretek: 39 x 31 x 18 cmTömeg: 900 gTérfogat: 20 lTeherbírás: 8 kgGyártó: Karton P+P

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX