Gyermek maszkok a kínálatunkban! Védjük egymást.
Segítségre van szüksége?

Kérdése van? Írja meg nekünk!

Vagy hívjon bennünket a +420 777 555 226 telefonszámon.

Iskolatáskák első osztályosoknak

Ezek a darabok az iskolakezdés után 2-4 évig szolgálhatják kis tulajdonosukat - a gyermek méretének megfelelően. Önmagukban vagy szettben is megvásárolhatók, a szükséges tanszerekkel együtt.

Az iskolatáskákat szilárd váz jellemzi, üresen is stabilan megállnak. Ezt merev aljuk teszi lehetővé, amely a piszoktól és a nedvességtől is védi a táskát. A tanszerek elhelyezésére egy nagy rekesz szolgál, amelyben állítható válaszfal is található – ennek köszönhetően a nehéz könyvek a háthoz legközelebb kerülhetnek. A gyermek azonnal átlátja a táska tartalmát, nem kell benne semmit keresgélnie. A táskák megfelelően széles, finoman párnázott vállpántokkal rendelkeznek, amelyek hossza állítható. Egyes modellekhez mellkaspánt is tartozik, vagy adott esetben külön megvásárolható. Az anatómiailag megfelelően kialakított hátrész elősegíti a gerinc egészséges fejlődését. Nem utolsó sorban fontos, hogy a gyermek jól látható legyen. A fényvisszaverő részletek növelik a gyermek biztonságát.

Nagyon fontos a megfelelő méretű táska kiválasztása. Kínálatunkban különböző súlyú, kisebb és nagyobb méretű modellek is találhatóak. A kisebb termetű gyermekeknek különösen előnyösek ezek az iskolatáskák, mivel a hátrészük jelentősen rövidebb, mint a hátizsákok többségének. Olyan táskákat is kínálunk, amelyek hátának hossza megnövelhető, így együtt nőnek a gyermekkel.

Amennyiben segítségre van szüksége a megfelelő iskolatáska kiválasztásához, tekintse meg útmutatónkat, amelyben hasznos tanácsokat és tippeket kaphat döntésének megkönnyítésére.
Ár Ft Ft
Szűrők megjelenítése
Stránka 1 z 15Következő
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

30.04.

Stil 2020 – Iskolatáskák és iskolai hátizsákok új kollekciója

Az elsősöknek való iskolatáskák, közkedvelt hátizsákok és más iskolaszerek specialistájának, a Stil gyártónak idei kínálata

24.02.

Bagmaster 2020 – Új iskolatáskák és hátizsákok minden kisiskolásnak

A gyártó az idei évben egy sor vadi új iskolai hátizsákot dob piacra - az alsó tagozatosok nagy örömére. Cikkünkben a modellek előnyeit és hátrányait is megmutatjuk.

01.10.

Nikidom Roller – innovatív iskolatáskák két keréken

Ergonomikus, praktikus, strapabíró és jópofa.A gurulós iskolatáska tényleg leveszik gyermeke válláról a terhet.

MenuX

InformaceX