Iskolatáskák első osztályosoknak

Ezek a darabok az iskolakezdés után 2-4 évig szolgálhatják kis tulajdonosukat - a gyermek méretének megfelelően. Önmagukban vagy szettben is megvásárolhatók, a szükséges tanszerekkel együtt.

Az iskolatáskákat elsősöknek szilárd váz jellemzi, üresen is stabilan megállnak. Ezt merev aljuk teszi lehetővé, amely a piszoktól és a nedvességtől is védi a táskát. A tanszerek elhelyezésére egy nagy rekesz szolgál, amelyben állítható válaszfal is található – ennek köszönhetően a nehéz könyvek a háthoz legközelebb kerülhetnek. A gyermek azonnal átlátja a táska tartalmát, nem kell benne semmit keresgélnie. A táskák megfelelően széles, finoman párnázott vállpántokkal rendelkeznek, amelyek hossza állítható. Egyes modellekhez mellkaspánt is tartozik, vagy adott esetben külön megvásárolható. Az anatómiailag megfelelően kialakított hátrész elősegíti a gerinc egészséges fejlődését. Nem utolsó sorban fontos, hogy a gyermek jól látható legyen. A fényvisszaverő részletek növelik a gyermek biztonságát.

Nagyon fontos a megfelelő méretű táska kiválasztása. Kínálatunkban különböző súlyú, kisebb és nagyobb méretű modellek is találhatóak. A kisebb termetű gyermekeknek különösen előnyösek ezek az iskolatáskák, mivel a hátrészük jelentősen rövidebb, mint a hátizsákok többségének. Olyan táskákat is kínálunk, amelyek hátának hossza megnövelhető, így együtt nőnek a gyermekkel.

Amennyiben segítségre van szüksége a megfelelő iskolatáska kiválasztásához, tekintse meg a recenziót, amelyben hasznos tanácsokat és tippeket kaphat döntésének megkönnyítésére. Kínálatunkban az iskolatáskákkal azonos dizájnú iskolaszerek is megtalálhatók.
Ár Ft Ft
Szűrők megjelenítése
Oldal 1 z 18Következő
Baagl Ergo Robotok iskolatáska szett, uzsonnás doboz ajándékbaAjándék
41 862 Ft
Elérhetőség: 2 nap
Iskolatáska Baagl Ergo Flamingók, uzsonnás doboz ajándékbaAjándék
40 931 Ft
Elérhetőség: 2 nap
Ars Una FC Barcelona iskolatáska(2)
34 990 Ft
Elérhetőség: 2 nap
LEGO Easy Light Ninjago Family iskolatáska
31 017 Ft
Elérhetőség: 14 nap
LEGO Easy Light Ninjago iskolatáska szett
43 086 Ft
Elérhetőség: 14 nap
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX