Kategóriák megjelenítése

OXY Style Mini Láma iskolai hátizsák

A termék kódja:8-39921
Mélység: 21 cm
Szélesség:30 cm
Magasság:42 cm
Teherbírás:8
Térfogat:28 l
Fényvisszaverő elemek: igen
Gyártó:Oxybag
Az OXY STYLE Mini hátizsák egyszerűen felhívja a figyelmet. Értékelni fogja a kifinomult külső kialakítását: szimpatikus alak, anatómiai alakú és lélegző hátul, cipzáras elülső zsebbel és extra oldalzsebekkel.Az üveg nyitott oldalzsebje, a másik oldalán lévő kis cipzáras zseb elrejti a telefont vagy a billentyűket. Élvezni fogja a kontrasztos részletek játékos elrendezését. A vállszíjakat és a mellkasszíjakat igény szerint beállíthatja. Ennek a modellnek a legfontosabb eleme egy derékpánt, amely megkönnyíti a hátizsák hordozását, és egy szilárd alj, amely támogatja a hátizsák általános stabilitását.Imádni fogja annak belső elrendezését: 2 külön kamra, egy praktikus 12 ”laptop-zseb, egy kisebb táblagép-zseb vagy egy 10” -es olvasó, és bónuszként egy kisebb szervező zseb különféle iskolai tárgyakhoz.Könnyű, mint egy toll, mégis tágas, és akár 25 liter anyagot is képes tárolni, amelyek nélkül egyetlen tanuló sem képes megtenni. A hátizsák ideális az első osztályhoz 128 cm magas gyermekek számára. A hátizsák ideális az első szakaszhoz 128 cm magas gyermekek számára.
Méretek: 42 x 33 x 21 cm Térfogat: 28 l Teherbírás: 8 kg Kis súly: 1050 g

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX