Állatok

Ki ne szeretné az állatokat? Otthonunkban házi kedvencek is élnek, esetleg a nagymamánál az udvaron, a természetben, az állatkertben vagy akár az utakon is találkozhatunk különféle állatokkal. A szobáját állatokat ábrázoló plakátokkal díszítheti, esetleg lóval vagy kutyával díszített órát is felakaszthat a falra. Biztosan Ön is szereti böngészni az enciklopédiát, esetleg természettudományos könyveket olvasni. Az iskolába állatokkal díszített iskolatáska vagy hátizsák kísérheti el, esetleg füzettartó, tolltartó, uzsonnás doboz és egyebek lehetnek társai a mindennapok során. Kínálatunkban például bagoly, ló, macska, kutya, valamint párduc vagy farkas mintával díszített iskolaszereket is talál. Webáruházunkban Peppa malac, Mancs őrjárat vagy dinoszaurusz motívummal díszített licenc termékeket is megtalálhatóak.
Oldal 1 z 39Következő
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX