Új 2020-as Oxybag iskolatáska modellek elsősöknek

Az Oxybag márka csapata minden korosztály számára készít iskolatáskákat és hátizsákokat, illetve további vonzó iskolai kellékek is megtalálhatóak a kínálatban. Az új 2020-as kollekció biztosan nem fog csalódást okozni!

A grafikus csapat idén nagyon jól sikerült motívumokat hozott létre az elsősök számára – egyszarvú, láma, T-rex vagy a nagyon kedvelt foci. Büszkék vagyunk arra, hogy eleget tettek a kérésünknek és idén a traktor motívumot is beillesztették a kínálatba. Nem hiányoznak a licenszes termékek új grafikái sem: Így neveld a sárkányodat, Jurassic World, Jégvarázs, Minyonok, Minnie. Külön és szettben is kaphatóak.

 
Miért válassza az Oxybag-ot?
 
  • Cseh márka (kínai gyártás, a karton termékek és a füzetborítók Csehországban készülnek),
  • modern dizájn és a motívumok széles választéka,
  • kis tömegű, 900 g-os Premium Light iskolatáskák,
  • a csapat állami laborban tesztel,
  • a reklamációk százalékos aránya 2019-ben nálunk: 3,83%.


Mit javaslunk figyelembe venni a választáskor?
 
  • Az új Premium Light iskolatáska nem stabil (eldől) sem nyitott fedéllel, sem üresen, sem félig megtöltve.
  • A Premium Flexi nem biztos, hogy jól fog illeszkedni az alacsony és keskeny vállú gyermekeknek, köszönhetően a vállpántok és a táska szélességének. A nagyobb gyermekeknek már jól illeszkedik.
TIPPEK!
  • Idén az új iskolatáskákhoz ajándékként praktikus műanyag A4-es füzetboxot adunk.
  • ÚJDONSÁGOK: 
    • új 900 g-os Premium Light modell,
    • új füzetek PVC borítóval és gumival, ún. Oxybook
    • TOP: Az Oxybag Style Mini sorozat kibővítése a 3. és 4. osztályosok számára
    • új TRITAN innivalós palack – BPA free, 96 °C-ig mosogatógépben is mosható
 
   

Premium Flexi modellek elsősök számára

Magasság: 37 cm, szélesség: 31 cm, mélység: 18 cm, tömeg: 1080 g

Ez a modell tartalmazza az összes kiegészítőt, ami elősegíti a háton való legjobb illeszkedést – állítható háti rész, összehúzó szalagok a vállpántoknál, sínes mellkasi pánt és párnázott derékpánt. Univerzális füllel rendelkezik a táska felakasztásához vagy kézben hordásához, illetve kulcskarabinerrel is rendelkezik. A mágneses Fidlock zár megbízhatóan működik a könnyebb kezelés érdekében.
A modellek a dizájnos kiegészítőkben különböznek egymástól – felvarrók, matricák vagy fityegők. Kisgyermekek számára lett tervezve 115 cm-es magasságtól, de a konstrukció szélessége és az oldalzsebek szabása miatt hatalmasabbnak tűnik a keskeny vállú, alacsony gyermekeken.



   
 

ÚJDONSÁG Premium Light modellek elsősök számára

Magasság: 39 cm, szélesség: 31 cm, mélység: 18 cm, tömeg: 900 g

A Premium modell könnyített verziója 900 g-os tömeggel és nagyon jól sikerült dizájnnal. Az egyes modellek a grafikai elemekben különböznek – műanyag felvarrók és 3D motívumok. A mopszos modell szőrös fityegővel is rendelkezik. Az oldalzsebek térfogata újra növelhető a tépőzárnak köszönhetően, elfér benne a cipzár mentén egy széles üveg is, egy 0,5 literes üveggel pedig a zseb teljesen bezárható, mint a Premium Flexi modelleknél. Másként van megoldva az elülső zseb az uzsonnás doboz számára, mint a Premium modellnél. Része a főrekesznek és tépőzáras. A vállpántok biztonsági csattal rendelkeznek és a varrásuknak köszönhetően a táska 121 cm-es magasságtól alkalmas. Összehúzó pántokkal és állítható magasságú mellkasi pánttal is rendelkezik.



 

ÚJ MOTÍVUMOK a Premium modelleknél elsősöknek

Magasság: 39 cm, szélesség: 31 cm, mélység: 18 cm, tömeg: 1100 g

Hagyományos modell, a gyermekek körében nagyon kedvelt a jól kidolgozott licences és nem licences motívumoknak köszönhetően. A normál magasságú és a magasabb gyermeke hátán is nagyon jól illeszkedik, ismét rendelkezik összehúzó szalagokkal és állítható magasságú mellkasi pánttal. Az elülső zseb az uzsonnás doboz számára a Premium light modellel ellentétben itt hőszigetelt, cipzáras és el van választva a főrekesztől. A vállpántok újonnan biztonsági csattal is rendelkeznek. Külön és szettben is kaphatóak.



Új motívumok a Style Mini modelleknél 3.-4. osztálytól

Magasság: 42 cm, szélesség: 30 cm, mélység: 21 cm, tömeg: 1050 g

Tágas hátizsák, amelyet kb. 4. osztálytól ajánlunk a gyermekek figyelmébe. Szépen illeszkedik a háton és kiegészíti a kis piaci kínálatot az ilyen korban lévő gyermekek számára. Üresen is stabil az ellenálló anyagból készült szilárd aljzatnak köszönhetően. Belül gazdag elrendezés található, beleértve a cipzáras zsebet is, a hátnál külön laptop és tablet zseb található párnázás nélkül, egyszerű szervező rész kulcstartóval és karikával. Mindkét gumis oldalsó zsebbe elfér egy széles üveg is, ráadásul az egyik oldalzsebre egy kis cipzáras zseb is fel lett varrva. Előny a széles párnázott fogantyú a táska kézben hordásához és egy másik hosszú fül a táska felakasztásához. Rendelkezik összehúzó pántokkal és sínes mellkasi pánttal is. A derékpánt egyszerű, párnázás nélküli és fixen rögzített.
Az új motívumok közül nekünk legjobban a lányos szivárványos Rainbow és a fiús Blockworld tetszik, amely a híres Minecraftra emlékeztet. Blockworld mintázatban kapható füzetbox és kis bőrönd is. Az új mintázatú táskák szettben is kaphatóak.


Vissza a hírek listájához
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX