Segítségre van szüksége?

Kérdése van? Írja meg nekünk!

Vagy hívjon bennünket a +420 777 555 226 telefonszámon.

Oxybag iskolatáskák és hátizsákok a Karton P+P-től

A cseh Oxybag gyártó iskolatáskákat és hátizsákokat, valamint számos hasznos kiegészítőt, mint például tolltartót, tornazsákot,  A4-es és A5-ös méretű füzettartót, kulacsot, pénztárcát és további iskolaszereket is kínál az alsó és felső tagozatosok, valamint az idősebb diákok számára. A modellek időtálló motívumokkal, valamint olyan licenszelt motívumokkal díszítettek, mint a Frozen, StarWars, Minyonok, Minnie vagy Spiderman.
Az iskolatáskák és további táskák több típusban is kaphatók. Az első osztálytól egészen a harmadik osztályig a Premium, és a Premium Light termékcsaládokat javasoljuk, míg az elsősőknek a csupán 900 g súlyú Premium Flexi termékcsaládot ajánljuk, amely flexi line vállrendszerrel ellátott. Önállóan és 3 részes szettben is megvásárolhatók, a szett iskolatáskát, tolltartót és tornazsákot tartalmaz. Ezen felül 5 részes és 8 részes szettek is kaphatók. A Style Mini modellek az alsó tagozat 3. osztályától, míg a  Scooler modellek az alsó tagozat 5. osztályától megfelelőek.
Az idősebb diákoknak a vállalat Oxy megjelölésű iskolai hátizsákokat kínál, amelyek iskolai vagy szabadidős meghatározástól függően különböznek egymástól - legfőképpen a hátrendszerben.
A termékek keresésekor javasoljuk a méret szerinti szűrőnk használatát. Olvassa el a 2021-es Oxybag modellekről alkotott véleményünket.
TIPP: új 500 ml-es TITAN kulacsok kisiskolásoknak.

Ár Ft Ft
Szűrők megjelenítése
Stránka 1 z 8Következő
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

06.09.

Bagmaster 2021 – új diák hátizsákok felső tagozatosoknak és középiskolásoknak

A 3 éves garanciát kínáló hagyományos cseh márka praktikus modelleket, minőséget és megfizethető árat kínál diákoknak.

01.09.

2021-es kollekció: Hama iskolatáska elsősöknek és Coocazoo iskolatáska

A Hama, Step by Step és Coocazoo márkák évek óta egyet jelentenek a minőséggel az iskolatáskák és aktatáskák területén.

23.08.

LEGO iskolatáskák 2021-es új kollekciója elsősöknek

A gyerekek imádják a LEGO-t! Kínálatunkban iskolába és szabadidős tevékenységekre alkalmas iskolatáskákat és hátizsákokat talál.

MenuX

InformaceX