Oxybag iskolatáskák és hátizsákok a Karton P+P-től

A cseh Oxybag gyártó iskolatáskákat és hátizsákokat, valamint számos hasznos kiegészítőt, mint például tolltartót, tornazsákot,  A4-es és A5-ös méretű füzettartót, kulacsot, pénztárcát és további iskolaszereket is kínál az alsó és felső tagozatosok, valamint az idősebb diákok számára. A modellek időtálló motívumokkal, valamint olyan licenszelt motívumokkal díszítettek, mint a Frozen, StarWars, Minyonok, Minnie vagy Spiderman.
Az ergonómikus iskolatáskák és további táskák több típusban is kaphatók. Az első osztálytól egészen a harmadik osztályig a Premium, és a Premium Light termékcsaládokat javasoljuk, míg az elsősőknek a csupán 900 g súlyú Premium Flexi termékcsaládot ajánljuk, amely flexi line vállrendszerrel ellátott. Önállóan és 3 részes szettben is megvásárolhatók, a szett iskolatáskát, tolltartót és tornazsákot tartalmaz. Ezen felül 5 részes és 8 részes szettek is kaphatók. A Style Mini modellek az alsó tagozat 3. osztályától, míg a  Scooler modellek az alsó tagozat 5. osztályától megfelelőek.
Az iskolatáska felsősöknek a vállalat Oxy megjelölésű iskolai hátizsákokat kínál, amelyek iskolai vagy szabadidős meghatározástól függően különböznek egymástól - legfőképpen a hátrendszerben.
A termékek keresésekor javasoljuk a méret szerinti szűrőnk használatát. Olvassa el a 2022-es Oxybag modellekről alkotott véleményünket.

Ár Ft Ft
Szűrők megjelenítése
Oldal 1 z 10Következő
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX