Oxybag iskolatáska vélemények az elsősöknek szánt 2021-es új kollekcióról

Az Oxybag gyártó már több éve ergonomikus iskolatáskák gyártásával foglalkozik, meghallgatja ügyfelei kívánságait és fejleszti a dizájnt, az ergonómiai rendszert, valamint a biztonsági elemeket. A 2021-es új kollekció kellemes megjelenésű, lányoknak és fiúknak szánt lenyűgöző motívumokkal ellátott. Az idei dizájnt pozitívan értékeljük. Cikkünkben három, az általános iskola alsó tagozatosainak szán Oxybag modellről alkotunk véleményt - Premium Light, Premium Cool Style Mini (2. hátizsák).

 
Miért válassza az Oxybag márkát?
 
  • Cseh márka (gyártás Kínában, a karton termékek, blokkok és csomagolások Csehországban, a Tritan kulacsok pedig az EU-ban készülnek),
  • önálló dizájn központ,,
  • licenszes karakterek és motívumok a Walt Disney, az Universal Studios, a Marvel vagy a Hasbro animációs filmekből,
  • a Premium és Oxy mini modellek a Zlíni ITC tesztközpontban teszteltek,
  • a reklamációk százalékos aránya a Detskyeshop s.r.o.-nál 2019-ben: 3,83%.


Mire érdemes ügyelni a választás során?
  • A Premium Light a tavalyi év újdonsága - sajnos az iskolatáska üres állapotban továbbra sem stabil. Nyitott fedéllel eldől, azonban megfelelő terhelés mellett stabil.
  • A Premium Light és a Premium keményebb, szélesebb és jobban párnázott vállpántokkal rendelkeznek, amelyek közelebb elhelyezettek egymáshoz, így nem biztos, hogy keskeny vállú gyerekek esetében is jól fognak illeszkedni.
TIPPEK!
  • Az új iskolatáska modellekhez idén ismét egy praktikus, könnyű, A4-es méretű műanyag füzettartót kap ajándékba.
  • Az elsősöknek szánt innovatív tolltartók jobban megőrzik formájukat, testük keményebb, belsejükben gumihurkákat, 15 cm-es vonalzót, hegyezőt, órarendet, valamint kis szorzótáblát talál.
  • ÚJDONSÁGOK:
    • TRITAN 500 ml kulacsok kisebb gyerekeknek a táskákkal megegyező dizájnban - BPA mentes, 90 C °-ig.


A Premium Light és a Premium modellek alapvető összehasonlítása

A Premium Light könnyebb és kompaktabb, mint a Premium, alacsonyabb, valamint közepesen magas gyerekeknek ajánljuk. A Premium modell közepesen magas és magasabb gyerekeknek alkalmas. A Premium tízóraira alkalmas különálló zsebbel rendelkezik, míg a Light elülső, mély zsebe a főrekesz részét képezi. A belső elrendezés mindkét modell esetében azonos. Ezeket a modelleket nem ajánljuk keskeny vállú gyerekeknek.

.
   




Új Premium modellek elsősök számára

Magasság: 39 cm (fedéllel együtt mérve), szélesség: 31 cm, mélység: 18 cm, tömeg: 1100 g, térfogat: 28 l


A Premium Cool már több éve forgalomban van, és kiválóan illik az elsősöknek. A hátrész ergonomikus kialakítása a Premium Light-hoz hasonlóan jól sikerült. Méretei, belső elrendezése, a vállpántok, valamint az összehúzó pántok elhelyezése is azonos. Éppen ezért itt is érdemes figyelembe venni gyermeke testalkatát, alacsonyabb gyerekeknek nem biztos, hogy megfelelő. Maga a szabás az A betű formájának megfelelő – ezért térfogata is nagyobb.

A hátrész hossza 33 cm, alja lejjebb, míg fedele magasabban elhelyezett. Az állítható magasságú mellkasi pánt egy sínen fut. Az öv jól tart, nem tér le a pályáról. A főrekesztől különálló uzsonnás doboz előnynek számít, amely belseje hőszigetelő réteggel ellátott. Az oldalzsebek jobban elérhetők és tágasabbak is, mint a Light esetében, a zseb egész hosszán cipzár található. Szintén nagy méretű textil füllel rendelkezik. Az egyes modellek fityegővel kiegészítettek. A modellek önállóan, valamint kedvező áron kapható 3-részes, 5-részes vagy 8-részes szettekben is megvásárolhatók.

Idén a plüss nyuszival rendelkező Oxy Bunny, valamint a szivárványos fényes motívummal rendelkező Ocean Rainbow modellek nyerték el leginkább a tetszésünket. A lovas minták is jól sikerültek. A fiúknak szánt modellek közül a vadászgépes Air Force, valamint a Tyrannosaurus modelleket választjuk. A licenszes motívumok közül az Így neveld a sárkányodat vagy a Santoro idei újdonságokat, valamint a tavalyi Minyonok, Minnie vagy Jégvarázs modelleket ajánljuk.



ÚJ Premium Light modellek elsősök számára

Magasság: 38 cm (fedéllel együtt mérve), szélesség: 31 cm, mélység: 18 cm, tömeg: 900 g, térfogat: 27 l


A Premium Light tavalyi újdonság könnyű, gyerekeknek 121 cm-től ajánlott. A vállpántok ugyanis a fedéltől alacsonyabban elhelyezettek, az összehúzó pántoknak köszönhetően pedig a modellt kisebb gyerekek is egyszerűen beállíthatják. A hátrész 33 cm-es. A két cipzáras oldalzseb az alsó részen lévő tépőzárnak köszönhetően növelik a térfogatot. Széles, 500 ml-es ivókulacs is elfér benne. Az oldalzsebhez való hozzáférést akadályozza, hogy a cipzár a zseb közepén elhelyezett. Csattal kiegészített állítható mellkasi övet is tartalmaz. A tízóraira vagy tolltartóra szolgáló tágas zseb közvetlenül a főrekeszben található. Belül, a hátrésznél két zsebbel és gumihurkával rendelkező szervező található. Egy nagy textil füllel ellátott, amely hordozásra, vagy a padra való felakasztásra szolgál. Az egyes modellek fityegővel rendelkeznek, amely illik az adott modell dizájnjához.

A hátrész az ergonómiát tekintve jól kidolgozott, a minőségi párnázás kényelmes viselést garantál. Kérjük, számítson arra, hogy amint már említettük is, a szélesebb vállpántok egymáshoz közelebb elhelyezettek. A tavalyi kínálattal szemben idén ez a modell szélesebb motívumválasztékkal rendelkezik, idén a legkeresettebb modellek közé a fiúk körében a Playworld (Minecraft stílusban), míg a lányok körében a Unicorn iconic (szivárványos fényes motívummal és egyszarvúval) tartoznak majd. A licenszes modellek közül a Spirit motívumot ajánljuk, a Jégvarázs film 13.5. premierjéből. Azonos motívummal olyan iskolaszereket is talál kínálatunkban, mint ivókulacsok, füzettartók, uzsonnás dobozok, esetleg pénztárcák vagy festő kötények. Az iskolatáska önállóan, valamint tolltartót és cipőzsákot is tartalmazó 3-részes szettben, esetleg 5-részes vagy 8-részes szettben is megvásárolható.

Új Style mini modell motívumok 3.- 4. osztályosok számára

Magasság: 42 cm, szélesség: 30 cm, mélység: 21 cm, súly: 1050 g


A Style mini iskolatáska modell gyorsan otthon érezte magát a gyerekeknél. A gyártó „legkisebb családtagként” emlegeti a többiek közt :-) Boltunkban mindig felhívja magára a figyelmet. Biztosan értékelni fogja kidolgozott dizájnját és szimpatikus formáját. Bár a gyártó szerint gyerekeknek 128 cm-es magasságtól alkalmas, tapasztalataink alapján inkább 130 cm magasság felett, illetve 4. osztályos kortól ajánljuk.

Kétrekeszes típus tartós aljjal és nagy térfogattal, amely laptop zsebbel és tablet zsebbel rendelkezik. Még üres állapotban is képes önállóan állni. Bónuszként az elülső részen különböző iskolaszerekre szolgáló szervezővel ellátott zseb található. A jól kidolgozott ergonómiának köszönhetően jól ül a háton. A vállpántok formázottak, alacsonyabbra varrottak, összehúzó pántokkal, valamint sínen futó mellkasi pánttal ellátott. Hordozásra alkalmas nagy, párnázott füllel, valamint felakasztásra szolgáló kisebb füllel rendelkezik. Egyszerű, párnázás nélküli, tartósan felvarrott derékpánttal ellátott. Az oldalzseb ivókulacsra szolgál, a másik oldalon például az összecsukható esernyőre szolgáló téren felül egy kis cipzáras zseb is található – telefonra vagy kulcsokra alkalmas. Fontos ügyelni a zsebek kiegyensúlyozására, hogy a gyerekek ne hajoljanak jobban az egyik oldalra. Az egyes modellek két tépőzáras pánttal ellátottak az elülső oldalon, amelyek melegítő felső vagy kisebb gördeszka felakasztására szolgálnak. Azonos motívummal füzettartót, tolltartót vagy cipőzsákot is vásárolhat.




 

Vissza a hírek listájához
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX